FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Bölcsőde CLT-ből Csobánkán

A JAF Akadémia keretében a JAF Holz Ungarn Kft. október elején Pest megyében egy CLT technológiával épülő, mintegy 400 m2 alapterületű bölcsőde kapcsán tartott szakmai bemutatót, amely során a CLT tervezés és kivitelezés munkafolyamataiba nyerhettek betekintést az eseményre regisztráló szakemberek.

A 4 napos rendezvény során végül mintegy 250 érdeklődőt láttunk vendégül, akik a szakmai nap folyamán megismerhették:

  • a CLT különböző típusait, előnyeit,
  • a farostszigetelés lehetőségeit, 
  • a gyártmánytervezés gyakorlati jelentőségét, 
  • a CLT szerkezetek koncepcionális tervezésének lehetőségeit, 
  • valamint a csobánkai referencia épület tervezőinek és kivitelezőjének gyakorlati tapasztalatait a CLT technológia kapcsán

A szakmai előadást követően a referencia épület szabadon bejárható kollégáink, illetve a kivitelezők vezetésével.

A csobánkai bejárás képekben

További faépítészeti rendezvényeink / Debrecen és Zalacsány

Az idei évben még két további CLT és faépítészet fókuszú rendezvénnyel is készülünk partnereinknek 1-1 már elkészült debreceni és zalacsányi referenciaépületben.

SEGÍTSÉG A TERVEZÉSBEN IS

JAF Holz szolgáltatásaival gyorsan és könnyen valósíthatja meg CLT-ből készült épületét. Támogatást nyújtunk akár a tervezéstől kezdve egészen a kivitelezésig. Vegye igénybe kollégáink segítségét, küldje el nekünk az épület elkészült terveit!

A JAF Holznál dolgozó faépítészeti csapat faipari szakemberekből, tartószerkezeti szakmérnökökből áll, ennek köszönhetően komoly műszaki szaktudással támogatnak minden faépítészeti projektet. Ez a csapat a megbízható kapocs a megrendelő és a gyár között. A JAF Holz szerepe az ajánlati fázisban kezdődik, de minden megrendelőt elkísér a projekt megvalósulásig, folyamatosan tanácsokkal ellátva.

(x) JAF Holz Ungarn Kft.

Előző cikk

Ejtőernyős magvetés

Következő cikk

Doktoranduszok üzemi gyakorlata LentibenStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések