FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

TERRI 3 – harmadszor

Pár nappal ezelőtt folytatódott a TERRI gyérítésre használható fakitermelő gépeink termelés közbeni (terepi) bemutatása, Sopron térségében, a Barfa 2014 Kft. közreműködésével, az Újgép-Kő Kft. szervezésében.

Terri egy kisméretű, rugalmas erdészeti gép, amely lehetővé teszi, hogy bárhová el lehessen jutni anélkül, hogy kárt okoznánk a terepen. Alacsony talajnyomásának köszönhetően különösen jól használható nedves és érzékeny terepen végzett munkákhoz.

Kisvideo a november 30-i bemutatóról:
https://www.facebook.com/100089159534956/videos/684619740435652

Terri 3 erdészeti gépcsalád a professzionális erdőgazdálkodáshoz, amely 20 jelentős újítást és új funkciót tartalmaz elődeihez képest. Új motorral (CAT 3,6-55,4 kW), nagyobb üzemanyagtartállyal, 24 voltos elektromos rendszerrel, és ami a legfontosabb, a Terri Automatic Wheel System (AWS) rendszerrel büszkélkedhet.
Terri AWS egy teljesen automatikus megoldás, amely a tereptől függetlenül optimális tapadást biztosít. A klasszikus zárható differenciálművet helyettesíti, és érezhető előnyt jelent a meredek vagy rossz teherbírású terepeken. A rendszer tökéletesebb, mint a korábbi technológia, és lehetővé teszi, hogy minden egyes kerékből nagyobb teljesítményt hozzon ki. A gép használatakor soha nem kell eldöntenie, hogy bekapcsolja-e vagy mikor az AWS-t: minden automatikusan történik.

Az eseményen megtisztelte a rendezőket Bakó Norbert, Bakó László, Bakó András, Hamvasi Ferenc, Hamvasi Tamás, Flamich Gábor, Homolya Gergely, Muzslai János és kollégái.

Köszönjük a hasznos észrevételeket!

A Surd körzetében, akácos állományban megtartott II. terepi bemutatónkra (2023. tavasz), ahol a TERRI 3 gyérítéses fakitermelésben alkalmazható harvester volt a főszereplő! Köszönjük a 6X6 Trans Kft.-nek a kitűnő területet és az együttműködést!

(x) TERRI Magyarország – ÚJGÉP-Kő Kft.

Előző cikk

Kenya: Faültetés Ünnepnapja

Következő cikk

Erdőtelepítés Natura 2000 gyepterületen



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések