FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Elismerés a kultúra mecénásának

Tanai Tünde, az OWI Zala Bt. ügyvezető igazgatója vehette át idén A Letenyei Kultúra Mecénása díjat. A helyi kulturális, művészeti és közéleti programok támogatóinak járó elismerést hagyományosan a magyar kultúra napja tiszteletére szervezett rendezvényen adták át a dél-zalai városban, szombaton.

A városi könyvtárban megtartott programon Dömők József, a Fáklya Művelődési Ház és Könyvtár igazgatója nemcsak arról szólt, hogy a magyar kultúra napja a Himnusz megszületésének dátumához kötődik, de azt is kiemelte: Letenyén idén még fokozottabban odafigyelnek a kulturális események szervezésére, hiszen a helyi közművelődési intézmény, a Fáklya Művelődési Ház 75 éves jubileumát ünneplik.   

A magyar kultúra napja tiszteletére Európa közepén címmel előbb Nemcsák Károly Jászai Mari-díjas színművész és Szabó Gyula Győző előadóművész adott közös zenés irodalmi műsort, majd Városunk Letenye elnevezéssel helyi alkotók, dr. Keresztesi Tímea, Bedics László, Kozári Tamás és Léránt János munkáiból nyílt fotókiállítás, amely február végéig tekinthető meg.

forrás: ZAOL

Előző cikk

Erdőlátogatás korlátozása

Következő cikk

ETTF új főtitkára



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések