FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Ajánlattételi felhívás fakitermelésre

illusztráció

Az Ipoly Erdő Zrt. ajánlattételi felhívást tett közzé a társaság kezelésében lévő erdőkben elpusztult lucfenyvesek kitermelésére vonatkozóan (12,31 hektáron, 3290 m3 faanyag). Ajánlattételi határidő: 2024. május 29.

Tisztelt Ajánlattevő!

Amennyiben Ön az Ipoly Erdő Zrt. Erdészeteinél részt kíván venni lucfenyő egészségügyi fakitermelési munkáinak  végrehajtásában, úgy adja be pályázatát a mellékelt lehetőségek áttanulmányozását  követően.

A továbbiakban csak ebben a pályázati kiírásban meghatározott feltételekkel lesz módja arra, hogy Ön részt vállaljon a mellékletben részletezett munkák elvégzésében.

A mellékletben feltüntetett fakitermelési munkák kizárólag egy csomagban  pályázhatók.

Az ajánlatnak tartalmaznia kell az 1.sz.mellékletben meghatározott fakitermelési feladathoz kapcsolódó nettó vállalási díjat Ft/m3 bontásban vágásszélre és közbenső rakodóra erdőrészletenként. A készletezési helyeket az erdőrészletek megtekintésekor az erdészet bemutatja.

TECHNOLÓGIA ELŐÍRÁSA.
A fakitermelések az erdészet által megjelölt időjárásbiztos rakodóra történnek vágásszélre ill. közbenső rakodóra.
A vágástakarítás és a  koronarészek aprítékolásra alkalmas rakodóra történő lehordása a pályázat része melynek vállalkozói díja az áralku során kerül meghatározásra (Ft/üzó) . Az elszámolható üzemórába  nem számítható bele a  munkaterületre vonulás , erdőrészletek közötti átállás , illetve egyéb nem közvetlenül a faanyag kihordására felhasznált idő.

A munkák kizárólag Harvester + Forwarder technológiával végezhetők.

A pályázatban szereplő erdőrészletek fakitermelésének elvégzési határideje : szerződéskötés + 6 hét
Az erdőrészletek, rakodók előzetes megtekintésére az erdészet lehetőséget biztosít. Az erdészettel közös bejárás időpontja: 2024. május 22.

Az ajánlatokat postán kérem eljuttatni zárt borítékban az Ipoly Erdő Zrt. 2660 Balassagyarmat, Bajcsy-Zs.u.10. címre: 2024. május 29.-ig, vagy e-mail-ben (titkarsag@ipolyerdo.hu)

A borítékon kérem feltüntetni: „PÁLYÁZAT Egészségügyi FAKITERMELÉS 2024 –IPOLY ERDŐ Zrt.” nyomtatott betűkkel.

A pályázat elbírálásának legkésőbbi ideje: 2024.június 03.

Jelen pályázat a kiíró számára nem jelent szerződéskötési kötelezettséget.

A pályázatokból a bírálóbizottság kiválasztja a legkedvezőbb ajánlatokat és azokat a pályázókat, akikkel ártárgyalást folytat. Sikeres ártárgyalást követően kerülhet sor a vállalkozói szerződések megkötésére.

A pályázattal kapcsolatos kérdésekben keresse a
– Központ részéről Szekán György termelési főmérnököt a +36 20 468 7081, vagy az
– erdészet részéről Lévárdi György erdészetvezetőt +36 20 4687 092

Ajánlattételi felhívás

Erdőrészletek jegyzéke

forrás: Ipoly Erdő Zrt.

Előző cikk

Év Erdésze - Bakonyerdő válogató

Következő cikk

Erdészverseny és szakmai napStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések