FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faültetés Balassagyarmaton

Parkosítással folytatódott a balassagyarmati Ipolyparti Fészek Gyermekotthon korszerűsítése a gyermekotthonok ombudsmani felújítási programja keretében.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság, az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala munkatársai és az Ipoly Erdő Zrt. erdészei 250 növényt (fagyal, gyöngyvessző, gyöngyvirágcserje és nyáriorgona cserjék) ültettek 2024. április 9-én. A cserjéket a Nyírjes Természetvédelmi, Oktatási, Közjóléti Alapítvány biztosította.

Az ültetésen részt vett dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa, dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, Nógrád vármegyei rendőrfőkapitány és Kiss László az Ipoly Erdő Zrt. vezérigazgatója.

A gyermekotthonok ombudsmani felújítási programja 2021-ben indult Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkár és dr. Tóth Tamás bv. altábornagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka segítő közreműködésével.

forrás: police

Előző cikk

A fák és az erdő a mi ügyünk is

Következő cikk

Alaptörvény-ellenes rendelkezést törölt el az AlkotmánybíróságStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések