FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdészeti Szakmai Szövetségek Nemzetközi Hálózata

Új nemzetközi szervezet alakult INPFA – International Network of Professional Forestry Associations (Erdészeti Szakmai Szövetségek Nemzetközi Hálózata) névvel.

Tagjai egyelőre Argentínából, Ausztráliából, Kanadából, Indonéziából, Kenyából, Nepálból, Új-Zélandból, Dél-Afrikából, Egyesült Királyságból és az USA-ból érkeznek.

A magyarországi erdészeti szervezetek nyilván fontolóra veszik majd, hogy csatlakozzanak-e ehhez az egyesülethez, amelynek célja, hogy a világ minden tájáról szakembereket hozzon össze!

AZ INPFA elismeri az erdészeti szakmában az országok között fennálló különbségeket, azt is hangsúlyozza, hogy a jelenkor hivatásos erdészei számos hasonló kihívással szembesülnek, amire a megoldásokat közösen hatékonyabban lehet felkutatni.

Az INPFA célja, hogy javítsa ezen lehetőségek és kihívások kezelését azáltal, hogy megkönnyíti a tudás és információ cseréjét a különböző országokban működő erdészeti szövetségek között.

Az INPFA székhelye jelenleg az Egyesült Királyság Chartered Foresters Intézete, amely tagszervezeteihez kapcsolódik, és naprakész információkat biztosít az ágazat legfontosabb eseményeiről.

szerk: Tóth János, Forrás: INPFA

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Karácsonyi fenyőfa - 15 milliárd forintos piac

Következő cikk

Agrárerdészet hazai jó példája: a Valaha Tanya



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések