FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Fogadás Erdőbirtokosoknak

Az Ember. Az Erdő. Az Élet. – A Forest Owner’s Reception visszatért a világjárvány okozta kétéves “kényszerszünet” után. A német erdészeti ágazat már javában készül a 2023. január 19-i berlini találkozóra, ahol több mint 1000 politikai, üzleti és egyesületi vendéget várnak az Erdőtulajdonosok Fogadására.

Az eseményt Carl-Anton Prinz zu Waldeck und Pyrmont, a Hesseni Erdőtulajdonosok Szövetségének elnöke és Prof. Dr. Andreas Bitter, az AGDW elnöke vezeti.

A 2023. évi erdőtulajdonosok fogadását az AGDW és a Hesseni Szövetség közösen rendezi meg. Az eseményt a január 20-29. között zajló Internationale Grüne Woche (Nemzetközi Zöld Hét) előestéjére szervezik a Messe Berlin területén.

Az Ember. Az Erdő. Az Élet.

Minden évben más-más szövetségi állam szervezi a fogadást, ami regionális jelleget kölcsönöz a rendezvénynek. 2023-ban a szervező állami szövetség a Hesseni Erdőtulajdonosok Egyesülete e.V.. A rendezvény középpontjában a Hesseni Erdészeti és Faipari Klaszter bemutatása áll.

szerk/ford: Tóth János, forrás: AGDW

Előző cikk

Gyászhír - André Béla [85]

Következő cikk

Településfásítási Program 2023



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések