FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

HFDA Spot – kreatív/designipari piactér

A kreatívipar szereplői egy helyen! Találja meg egyszerűen leendő partnereit! Csatlakozzon gyártóként, tervezőként, vagy vendégként a gyártói portál kreatívipari közösségéhez és kezdje el a kapcsolatépítést!

Mi a HFDA Spot célja?

A Magyar Divat & Design Ügynökség által létrehozott, ingyenesen elérhető HFDA Spot azért jött létre, hogy a kreatívipar szereplők minél könnyebben ismerjék meg egymást, továbbá minél egyszerűbben találják meg a közös együttműködési lehetőségeket. A felületnek köszönhetően a szakmai kapcsolatok kialakítása mellett, elősegíti az értékesítési folyamatokat, illetve hozzájárul a munkaerőhiány mérsékléséhez is.

Mi a regisztráció feltétele?

A szakma szereplői leginkább úgy tudják kihasználni a platformban lévő lehetőségeket, ha betekintést engednek a vállalkozásuk működésébe. Aminél könnyebb egymásra találás érdekében egy átfogó bemutatkozói kérdőív kitöltésével regisztrálni, amely során szükség lesz a céges adatokra, elérhetőségekre, valamint a működéssel kapcsolatos kérdések megválaszolására. A vendégregisztráció során mindössze néhány kérdés megválaszolása kötelező, azonban a vendégek csak korlátozottan tudják használni a portál funkcióit. A HFDA Spot használata és a regisztráció minden felhasználó számára díjmentes.

Miért érdemes regisztrálnom?

A HFDA Spotra divattervezők, formatervezők és gyártók mellett a kreatívipar egyéb területén dolgozók számára is érdemes regisztrálni. A platform felhasználási körének sokszínűsége leginkább a felhasználón múlik. Használható szakmai kapcsolatteremtésre, pályázati partnerek keresésére,vagy akár kapacitás-optimalizálásra is. Az Álláshirdetések menüpont toborzó és szakmai gyakornok kereső funkcióval is bír, amely megkönnyítheti a munkaerő felvételével járó folyamatokat.

Forrás: HDFA

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Elindult a Budapest Select Concept Store

Következő cikk

A Vándorbölcső mozgalom



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések