FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdei Zsongás családi nap

Több mint kétezren vettek részt a Gödöllői Erdészeti Arborétumban rendezett családi napon, az Erdei Zsongáson, szeptember 18-án. Az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításhoz kapcsolódó eseményen a látogatók igazi erdei környezetben élő farkas- és madárbemutatót nézhettek, majd csodálatos magyar vizslák kápráztatták el a közönséget.

Nem csak a szemnek, hanem a fülnek is szóló programok is szórakoztatták a résztvevőket: a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesülete erdei témájú gyerek- és popdalokat, rajzfilmslágereket és musicalrészleteket adott elő, a gyerekek pedig állathang-felismerő versenyben is részt vehettek. Ugyancsak a kicsiknek szólt Benedek Krisztina népművészeti interaktív előadása, a műsorban erdei témájú népdalok, mondókák és egyéb játékok szerepeltek.

Bemutatkozott az Erdők a Közjóért Alapítvány, a tudományos ismeretterjesztést kedvelők pedig a biodiverzitás fő kérdéseiről, jelentőségéről hallhattak interaktív előadásokat. A rendezvényen helyi kézműves árusok és művészek standjait is megtalálták az érdeklődők, a gyerekeket erdei kincskereső játék, kézműves foglalkozások, arcfestés és a közelmúltban megújult erdei játszótér várták.

forrás: Pilisi Parkerdő Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Soproni Egyetem - FESTO együttműködési megállapodás

Következő cikk

FAO részvétel a Világkiállításon



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések