FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Korlátozások nélkül látogatható a vadászati világkiállítás

Megjelent a Magyar Közlönyben az a kormányrendelet-módosítás, ami alapján az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás mentesül a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések alól.

lásd: A Kormány 528/2021. (IX. 14.) Korm. rendelete az augusztus 20-i állami ünnep, valamint egyes nemzetközi rendezvények megrendezésére vonatkozó eltérő szabályokról szóló 457/2021. (VIII. 3.) Korm. rendelet módosításáról

Ennek értelmében a szeptember 25. és október 14. között megrendezésre kerülő világkiállítás és a kapcsolódó rendezvények programjai járványügyi korlátozások és védettségi igazolvány nélkül látogathatók lesznek.

A sikeres magyar oltási programnak és a járvány elleni hatékony védekezésnek köszönhetően hazánk az elmúlt hetekben több nagyszabású és sikeres eseményt – így az augusztus 20-i Szent István Napokat, a FEI Négyesfogathajtó Európa-bajnokságot, valamint az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust – is rendezhetett, amelyeken több százezer látogató vett részt.

A húsz napos világkiállítás előkészületei a terveknek megfelelően, ütemszerűen zajlanak, 11 nap múlva pedig megnyitjuk a kapukat.

Programok.

Forrás: Egy a Természettel

Kapcsolódó híranyag:

Helyére szállították a Totemet, a monumentális szarvasagancs-kaput

Monumentális, hullajtott szarvasagancsokból készült kapu fogadja majd a Vadászati és Természeti Világkiállítás látogatóit; a Totem nevű alkotást szombatra virradóra szállították el Szőke Gábor Miklós szobrászművész csepeli műhelyéből az esemény központi helyszínére, a Hungexpóra.

Fotó: Lakatos Péter / MTI

….
forrás: TEOL 2021-09-11

2 megjegyzések
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Felavatták az első kócsagőr síremlékét

Következő cikk

SEFAG Zrt. FSC® erdőgazdálkodási auditjaStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések