FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Eljött a tesztelés ideje

Kedves ácsok, asztalosok, tetőfedők és minden fával foglalkozó szakember: itt a lehetőség, hogy egy hónapig saját munkakörnyezetedben tesztelj egy általad választott professzionális famegmunkáló gépet, és megoszd tapasztalataidat a Bosch Facebook-oldalán.

A játék menete (amely 2021. október 31. – vasárnap – 23:59 óráig tart.)

a) A játékban részt venni kívánó leendő Játékosok komment formájában küldhetik meg a játék keretében kért válaszokat és képet a játék leírása alapján a játékleírást tartalmazó poszt alá a “Bosch Professional elektromos kéziszerszámok és tartozékok” Facebook oldalán (https://www.facebook.com/Boschpthu/).
b) A beküldött anyagok alapján a jelentkezők csoportokra kerülnek beosztásra aszerint, hogy melyik elektromos kéziszerszámot választották.
c) A beérkező képeket a Szervező (Robert Bosch Kft.) 4 tagú szakmai zsűrije 10-es skálán pontozza. Csoportonként a legmagasabb pontszámot kapó tíz jelentkező kerül továbbjutásra a játék következő fordulójába.
d) A továbbjutókkal a Szervező felveszi a kapcsolatot, és előzetesen egyeztetnek az elérhetőségükről a kampány alatt.
e) A továbbjutók pályázhatnak, hogy az általuk választott elektromos kéziszerszámmal mit terveznek alkotni. A pályázatokat a Bosch 4 tagú szakmai zsűrije 10-es skálán pontozza.
f) A csoportokban első helyen végzett Játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy 30 napon keresztül használják a választott elektromos kéziszerszámot a pályázatuk megvalósítására.
g) A 30 napot követően a Szervező meglátogatja a nyerteseket, és fotókat készít róluk az elektromos kéziszerszám használata közben, illetve egy interjú is felvételre kerül a kéziszerszám használatáról. Az interjú sikeres lefolyását követően a nyerteseket ajándékcsomaggal jutalmazzuk.
A teljes játékszabályzat itt olvasható.

A 3 választható szerszám:
– GKS 18V-68 GC akkus körfűrész
– GCM 18V-216 akkus gérvágó fűrész
– GSR 18V-110 C akkus fúrócsavarozó

Még egy ok, hogy jelentkezz: a tesztelőket Bosch Professional ajándékkal jutalmazzuk- egy Bosch Go akkus csavarozóval, baseball sapkával és egy szerszámtáskával!
Jelentkezés: posztolj itt egy képet kommentben a legutóbbi faipari munkádról, írd mellé, melyik gépet választanád és mondd el, milyen projekten próbálnád ki!

A játék 2021. október 17. (vasárnap) 18:00 órától 2021. október 31. (vasárnap) 23:59 óráig tart.

forrás: Bosch Professional

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Ukrajna hengeresfa export moratóriumának ügye

Következő cikk

Gazdálkodásunkra a több lábon állás jellemző…



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések