FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

EuroSkills: Fekete Martin aranyérmes, Sajtos Dániel bronzérmes

A Grazban megrendezett 2021. évi Euro Skills versenyen épületasztalosként aranyérmes Fekete Martin és bútorasztalosként bronzérmes Sajtos Dániel.

Viasz-Kádi Tibor és Fekete Martin, Forrás: FB
Babanecz Csaba és Fekete Martin az épületasztalos versenyfeladattal.
Sajtos Dániel (Forrás: FB)
Ez volt a bútorasztalos versenyzők versenyfeladata.

Sajtos Dániel köszönetnyilvánítása a FB-on:

Úgy látszik beérett a sok lemondás, és a kőkemény munka! De a munka és a fejlődés nem állhat meg, irány Kína és a világbajnokság a WorldSkills Shanghai 2022. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki támogatott, szurkolt, bízott és biztatott minket a verseny során! Köszönöm a Családtagjaimnak, Barátaimnak, Ismerőseimnek, Felkészítőimnek és a Kiváló Szponzorainknak ezt a remek eredményt. Külön Köszönöm a Szakértőmnek Zoltan Fekete, mert őnélküle mindez nem jöhetett volna létre, Édesapámnak és az egész Skillses csapatnak azt a rengeteg technikát és fortélyt amit átadtak nekem! Támogatóink, és szponzoraink: #MagyarKereskedelmiésIparkamara #BudapestiKomplexSzakképzésiCentrum #Tooltechniksystemkft #Hdidaktkft

Mindketten a soproni Roth Gyula Erdészeti, Faipari, Kertészeti, Környezetvédelmi Szakgimnázium és Szakközépiskola tanulói. A diákok felkészítőtanára Viasz-Kádi Tibor volt.

FATÁJ gratulál a díjazottaknak!

Forrás: WorldSkills FB, sopronmedia.hu

Előre tekintve:

A 46. World Skills szakmák versenye Shanghaiban (Kína) lesz 2022-ben.

1 megjegyzés
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Ply Design House pályázat

Következő cikk

Októberben kezdődik az őszi rókavakcinázás



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések