FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Renature – újjáéledő természet – új társasjáték

Ültess fákat és népesítsd be a vidéket állatokkal: megérkezett a Renature – újjáéledő természet! A természet egyre nagyobb területről szorul vissza, és az ember pusztítása után sokszor más sem marad, mint felperzselt föld, és szennyezett vidék. De most itt egy völgy, amit a természet visszafoglalhat magának, a Ti segítségetekkel!

A kimerült területeket először állatdominókkal népesíthetitek be, aztán már növeszthetitek is újra a növényzetet!

Nem mindegy, hogy bokor vagy fenyő, esetleg tölgy kerül arra a területre, mert az újra betelepített területek pontjait a szorgosabb játékos kapja!

Vagyis igen: a természet gondozása izgalmas versenybe fordul.

A szabályok egyszerűek, de a döntéshelyzetek igen izgalmasak; persze mi másra számíthatnánk a Tikal szerzőpárosának, Wolfgang Kramernek és Michael Kieslingnek (aki egyébként az Azul szerzője is) új játékában, a Renature – Az újjáéledő természetben!

Csupa elragadó illusztráció és egy zsák fa alkatrész: a Renature – újjáéledő természet egy játék a természetről, nem csak természetbarátoknak – amit máris kipróbálhattok, mert a boltjaink polcán várnak rátok!

forrás: Gémklub

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Pályázatnál 10 pontot ér a klasztertagság

Következő cikk

Látjuk-e a fától az erdőt? Avagy mire jók az erdők?



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések