FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Pályázatnál 10 pontot ér a klasztertagság

Szakmánkban az idén 20 éves PANFA Klaszter szívesen fogadja mindazokat a vállalkozásokat, akik tagjai lennének ennek a szakmai közösségnek és élvezni kívánják a pályázatoknál a plusz értékelési pontokat. 

Szerencsésnek mondhatóak azok az uniós pályázaton indulni kívánó vállalkozások, akik tagjai valamilyen akkreditált klaszternek: erről tanúskodnak a nemrég megjelent felhívások. 

A jelenleg pályázható GINOP PLUSZ.1.1.2-21 Magyar Multi Program és a GINOP PLUSZ-1.3.1-21 “Zöld Nemzeti Bajnokok” (mindkettő új eszközök és gépek; új ingatlan építése, meglévő fejlesztése; megújuló energia beruházásra/fejlesztésre vehető igénybe) konstrukciók esetében például az akkreditált innovációs klaszterben való tagság 10 pontot jelent az összesen 100 elérhetőből.

Ennek feltétele, hogy a pályázni kívánó vállalkozás a pályázat beadása előtt legalább 60 napos tagsággal rendelkezzen. A klaszterek szerepének ilyen jellegű támogatása a jelenlegi klaszterpolitika szerint ebben a pályázati ciklusban elengedhetetlen, erről írtunk többek között a PANFA 20. évfordulójáról beszámoló cikkünkben is.

forrás: PANFA

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Körforgásos fafeldolgozás

Következő cikk

Renature - újjáéledő természet - új társasjáték



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Faminta adomány a SOE FMKK-nak

Különleges, hazánkban ritkán látható famintákat adományozott a Faipari Mérnöki és Kreatívipari Karnak prof. dr. Sitkei György akadémikus. Sitkei…