FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdőtelepítéssel a jövőért!

A klímaváltozás elleni küzdelem egyik legjobb fegyvere napjainkban is a faültetés, az erdőtelepítés. Nem mindegy azonban, hogy hová milyen fafaj kerül, ezért a telepítéseknek jogszabály által kötött formátumú, erdőmérnökök által elkészített részletes termőhelyfeltárásra épülő kiviteli terveken kell alapulnia.

A KEFAG Zrt. szakembergárdája, és közel 3 évtizede működő talajlaboratóriuma nemcsak az erdőgazdaságok számára, de magán erdőgazdálkodók és egyéb megrendelők számára is végez vizsgálatokat, illetve készít kiviteli terveket szolgáltatásként. Ezért, ha csatlakozni szeretne az Agrárminisztérium által meghirdetett programhoz, erdősítésben gondolkodik és talajvizsgálatra, teljes erdősítési tervre, pályázatkoordinálási munkákra, vagy akár a konkrét kivitelezés megoldására van szüksége, keressen minket bátran!

Cégünk az alföldi régió erdészeti csemetetermelésében is meghatározó, néhány fafaj – feketefenyő, fehérnyár, akác – tekintetében pedig országosan is jelentős szerepet tölt be, ezért akár telepítési szolgáltatásunkkal együtt, akár önálló csemetevásárlóként keresne fel minket, állunk szolgálatára.
Az erdőtelepítésekkel kapcsolatban érdeklődjön Jakab Nándor kollégánknál a +36 30 182-0647 telefonon!

forrás: AlföldiRégióMagazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Zöld Ország - Ukrajna erdősít

Következő cikk

Ukrajna engedélyezheti a rönkexportotStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések