FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Compusoft+2020 egyesülés

A Compusoft és a 2020, a bútor- és belsőépítészeti szoftverek két szállítója sikeresen egyesült egyenrangú partnerként, egy olyan vállalatot létrehozva, amely az ügyfelek javára a termékfejlesztés és értékesítés optimalizálására törekszik.

Az újonnan létrehozott cég a termékek vizualizációjára, konfigurálására, árazására, árajánlatok készítésére és gyártására vonatkozó megoldások nyújtására szakosodik a részletesen konfigurált terekben.

A csoport együttesen olyan End-to-End megoldásokat kínál majd, amelyek optimalizálják az értéklánc egészét a konyha-, fürdőszoba-, bútor-, ablak- és ajtóiparban. A helyi szakértelemmel kiegészített, jelentősen kibővített globális pozícionálás várhatóan azt is lehetővé teszi, hogy a csoport minden korábbinál több országban tudja jobban kiszolgálni ügyfeleit. Ezt Európában, Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Afrikában és Ázsiában, valamint a csendes-óceáni térségben működő többfunkciós csapatok biztosítják.

“Izgatottak vagyunk a lehetőségek miatt, amelyeket ez a fúzió jelent majd ügyfeleink számára. A megoldások még szélesebb skáláját fogja támogatni egy kiterjedt tartalomadatbázis, hogy ügyfeleink számára az értékesítést ösztönözzük. Széleskörű szakértelmünk lehetővé teszi számunkra, hogy felgyorsítsuk az innovációt és maximalizáljuk a termékeinkben rejlő lehetőségeket, hogy megfeleljenek ügyfeleink igényeinek” – nyilatkozta David Tombre, a Compusoft vezérigazgatója.

Mark Stoever, a 2020 vezérigazgatója hozzátette: “Az emberek a legnagyobb értékünk. Az egyesülés a szoftveripar legtehetségesebb elméit egyesíti a világ minden tájáról, különösen a kutatás és fejlesztés, az értékesítés, a tartalom és a támogatás területén, lehetővé téve számunkra, hogy új szabványokat állítsunk fel ügyfeleink számára. Alig várjuk, hogy a jövő milyen lehetőségeket tartogat számunkra.”

Az ütemtervről és a jövőbeli stratégiáról az elkövetkező hónapokban további információkat közlünk az ügyfeleinkkel.

forrás: 2020spaces

Kapcsolódó:
Digitális folyamatmenedzsment a bútoriparban (2021-06-11)

Előző cikk

ADA bútor hazánkban erősít

Következő cikk

Karácsonyi fenyő a közösségért



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések