FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Szerves hulladékok felhasználása

Folytatódik a Farminar webinárium – A Holland Nagykövetség által szervezett Farminar 3 webinárium a Szerves hulladék felhasználás: Szemétből kincs címmel december 14-én kerül megrendezésre.

A webinárium témája: A zöld gazdaság felé vezető úton a klímaváltozással való küzdelemben és a környezetvédelemben egyaránt kulcsfontosságú, a nyersanyagok mennyiségének csökkentése mellett a minél nagyobb fokú újrahasznosítás. Az agrárium és az élelmiszergazdaság által termelt szerves eredetű hulladék újrahasznosítása nemcsak nagyban segítheti a környezetszennyezés leküzdését, de további bevételt is jelent az elsődleges és másodlagos szektorban működő cégek számára.

A webinárium célja: a magyarországi szerves hulladékok felhasználásáról és kezelésről helyzetképet adjon, számba vegye a felhasználás elméleti és gyakorlati megközelítéseit, illetve példát mutasson a jó gyakorlatokra.

Időpont: 2021. december 14., 14:00-15:15

Helyszín: Online, Zoom-on keresztül

Nyelv: Magyar és angol, élő szinkrontolmácsolással

Regisztrálás: Ha részt szeretne venni az eseményen, kérjük, küldjön emailt a bdp-lnv@minbuza.nl címre, amely tartalmazza a regisztrálandó személy nevét, a szervezet nevét, ahonnan érkezik, és email címét.

Program:

14:00 – 14:05:                  Megnyitó: Koen van Ginneken, Mezőgazdasági Attasé, Holland Királyság Nagykövetsége

14:05 – 14:25:                  Áttekintés: Tanulmány a hazánkban keletkező szerves hulladékokról, PwC, majd nézői kérdések

14:25 – 14:45:                  Somosné Dr. Nagy Adrienn, ügyvezető, Pilze-Nagy Kft: A mezőgazdasági és erdészeti hulladékok és melléktermékek felhasználási lehetőségei, majd nézői kérdések

14:45 – 15:05:                  Jan Bakker, takarmányozási szakértő Duynie Group: Az élelmiszeripari hulladékok és melléktermékek felhasználási lehetőségei, majd nézői kérdések

15:05 – 15:15:                  Zárógondolatok

forrás: NAK

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Borsod-Abaúj-Zemplén megye élen jár a faültetésben

Következő cikk

Tölgy fűrészrönk értékesítés



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések