FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

40. AGROmashEXPO – január 26-29.

2022. január 26-29. között közel 200 kiállító várja a látogatókat 4 pavilonban az AGROmashEXPO-n, Magyarország legjelentősebb agráripari találkozópontján a megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

KIEMELT PROGRAMOK

A kerek évfordulóra számos színvonalas szakmai programmal, látványossággal készülnek kiállítóink a Fórum színpadon.

  • Kerekasztal-beszélgetés a klímaváltozás okozta hatásokról a növénytermesztésben
  • Kerekasztal-beszélgetés az alternatív tápanyaggazdálkodási lehetőségekről
  • Kerekasztal-beszélgetés a III. Országos szemlekörök kapcsán az AGRO.bio Hungary Kft. szervezésében
  • Aszódi János(Új Mezőgazdasági Magazin szerkesztő-producere), az Én kis kertem című könyve kapcsán beszél a házi kertek fontosságáról
  • Szántóföldi Szakmai Nap a Gabonatermesztők Országos Szövetsége szervezésében
  • Ökogazdálkodás konferencia az ökológiai ágazat jelenlegi helyzetéről, valamint a hazai szójatermesztés eredményeiről az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet szervezésében
  • Portfolio Csoport Agrárgazdasági Fóruma a mezőgazdasági támogatási lehetőségekről
  • PREGA AgRobot Show
  • Agrármarketing- és Média Nap
  • MMG Kerekasztal-beszélgetés az agrártörvények változásáról Magyar Mezőgazdaság Kiadó szervezésében
  • Mi terem a neten? agrármarketing konferencia az Agroinform.hu szervezésében

ŰRKUTATÁS AZ AGRÁRIUMBAN

Kiemelt figyelmet érdemel a Marton Genetics cégcsoport közel 300 négyzetméteres űrbázis-standja, ahol az agrárium űrtechnológiáit, valamint a galaktikus kutatásokról tudhatnak meg többet a látogatók. A rendezvényen 2022. január 26-án tiszteletét teszi Farkas Bertalan űrkutató, űrhajós, valamint Dr. Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos is. Kiállításra kerül a standon továbbá a SOYUZ-35 űrkapszula vagy más néven landoló egység, mellyel Farkas Bertalan és Valerij Nyikolajevics Kubaszov 1980. június 3-án, 8 napos űrutazásukat befejezve beléptek a Föld légkörébe.
NAK TECHLAB

A NAK TechLab a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara hosszú távú innovációs agrár startup programja, ami a magyar mezőgazdaság digitális modernizációjára fókuszál. A program célja, hogy különböző, mégis egymáshoz kapcsolódó programokkal támogassa a hazai agrárium hatékonyabbá tételét a digitalizációs megoldások révén. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara standján most három ilyen megoldással ismerkedhetnek meg az érdeklődők.Regisztráljon és váltsa meg kedvezményes belépőjegyét
online vagy a HUNGEXPO applikáción keresztül!


A jelenleg hatályos jogszabályok alapján az esemény csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, melynek ellenőrzésére a kiállítás bejáratánál kerül sor.

Látogasson el az AGROmashEXPO virtuális kiállításra is! Az online platformon amellett, hogy számos kiállítóval felveheti a kapcsolatot, a Fórum színpad programjait is visszanézheti.

További információkért keresse fel az AGROmashEXPO honlapját!

forrás: www.agromashexpo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

A török bútoripar 2022-re 6 milliárd dolláros exportra törekszik

Következő cikk

Mérföldkő a vadgazdálkodásban



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések