FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Educatio Oktatási Szakkiállítás

2022. január 13–15. között kerül megrendezésre a hazai oktatási intézmények legnagyobb eseménye, a 22. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás Budapesten, a Hungexpo „A” csarnokában. 

Az Educatio a magyar oktatás legjelentősebb és legrangosabb, éves, szakmai seregszemléje, amely 2000 óta minden évben megrendezésre kerül. Több mint száz kiállító – köztük a legtöbb magyar egyetem és főiskola – képviseli a hazai köz- és felsőoktatást, a taneszköz-forgalmazást, a tankönyvkiadást, a szakképzést, a nyelvoktatást, a minőségbiztosítást. A látogatók a kiállítói standok mellett szakmai előadásokon és prezentációkon ismerkedhetnek meg az oktatás jelenével és jövőjével. 

A Soproni Egyetem ebben az évben is a hagyományos nyílt napjai mellett a szakkiállításon is bemutatja sokszínű képzési palettáját.  

A továbbtanulásra készülők ezúttal a 2022-es Volt Fesztiválra is bérletet nyerhetnek, ha látogatást tesznek a Soproni Egyetem helyszíni standján. A további részletekért, információkért érdemes figyelemmel kísérni a Soproni Egyetem közösségi média felületeit.  

A belépés minden vendég számára ingyenes, de regisztráció köteles. 

Bővebb információk és regisztráció: www.educatioexpo.hu  

forrás: Soproni Egyetem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Agrárkamarai választások

Következő cikk

Erdészeti szaporítóanyagok EU-s konzultációja



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések