FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdőpedagógia – tő mellől

Varga Rita erdőmérnök-tanár, a Roth Gyula Erdészeti Szakközépiskola tanára a doktori programjának keretében vizsgálja az erdőpedagógia szerepét a szakma különböző szintjein (kerületvezetők, erdészetvezetők, felsővezetők).

Az erdő közjóléti rendeltetésének előtérbe kerülése az ágazat minden résztvevője számára új feladatkört hozott magával. Erdei iskolák, szakvezetések, a megnövekedett látogatószám az erdőkben napi szinten igényli a szakemberek részéről a folyamatos kommunikációt. Jelen felmérés elsődleges célja annak vizsgálata, hogy a kerületvezető erdészek napi munkájában milyen arányban jelenik meg az ilyen irányú tevékenység, mennyire vannak felkészülve ezen feladatok elvégzésére.

A doktori értekezés segítségével szeretné a szakma igényeit/elvárásait összeegyeztetni a képzések jelenlegi szintjével és azt szükség esetén kiegészíteni az elvárásokkal.

Készített egy kérdőívet, amit szeretne minél több tő melletti szakemberrel kitöltetni, hogy az ő véleményüket is megismerhesse.

A kérdőív: https://forms.gle/iseqMJGbA1qh45Uk8

A válaszadás anonim. A válaszokat 2022. január végéig várja a kutató!
Kedves erdész, erdőmérnök kollégák, kérjük szánjanak rá pár percet a kitöltésre, ezzel is segítve a szakmai munkát.

forrás: Varga Rita – okl. erdőmérnök-tanár

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Fenntartható szénciklus

Következő cikk

EuroBois - júniusra halasztva



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések