FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

JESZ kreditpont ellenőrzés

A Nemzeti Földügyi Központ Erdészeti Főosztálya az Erdőtérképen biztosította a jogosult erdészeti szakszemélyzet részére a megszerzett kreditpontjaik megtekintési lehetőségét. Mutatjuk, hogyan.

TÁJÉKOZTATÓ A KREDITPONTOK MEGTEKINTÉSI LEHETŐSÉGÉRŐL
Tisztelt Jogosult Erdészeti Szakszemélyzet!

Felhívjuk figyelmét, hogy a jogosult erdészeti szakszemélyzeti kiemelt besorolás meghosszabbítása érdekében Önnek kreditpont-gyűjtési kötelezettsége van.
Erről részletes információkat korábbi tájékoztatóinkban illetve a Nemzeti Földügyi Központ honlapján, a https://nfk.gov.hu/Akkreditalt_valaszthato_kiegeszito_kepzesek__illetve_szakmai_rendezven
yek_news_669
oldalon talál.

Tájékoztatjuk, hogy az Erdőtérképen biztosítottuk a jogosult erdészeti szakszemélyzet részére a megszerzett kreditpontjaik megtekintési lehetőségét. Hangsúlyozzuk, hogy itt kizárólag a saját adatait tudja megnézni.

Első lépésként az Erdőtérkép oldalt a böngésző frissítés gombjával (vagy a CTRL+SHIFT+R billentyűkombinációval) frissíteni kell. Előfordulhat, hogy esetleg többször is meg kell ismételni a frissítést, amíg a böngésző az aktuális honlapot tölti be és nem a saját gépen tárolt verzióból dolgozik. Ha látszik az alábbiakban leírt új Keresés, akkor a böngészőben frissült a honlap.

A keresést az Erdőtérkép felületén, a Távcső ikonnal tudja indítani. A feljövő ablakban a Keresés mezőt le kell görgetni és ott a „Szakszemélyzeti kreditpontok” opciót választva lehet továbblépni.

Ekkor a következő ablak jelenik meg:

Itt a szakszemélyzeti azonosító kódot kell megadni az ablakban olvasható, a feltöltésre vonatkozó leírás szerint. A lényege az, hogy a szakszemélyzeti kód (4 számjegy) – a születési dátum hónapja és napja (4 számjegy) adatokból egy nyolcjegyű számsort kell az Azonosító mezőbe beírni. Amennyiben az Önre vonatkozó adatok nem adják ki a kívánt karakterhosszúságot, úgy azokat elő kell nullázni a vastag betűkkel írt példa szerint.

Ezt követően a Keresés gombra kattintva láthatóvá válik a kreditpontokat tartalmazó ablak.

Ebben az ablakban Önre vonatkozóan az alábbi adatokat látja:
– Szaksz. kód: az Ön szakszemélyzeti nyilvántartási száma (kód)
– Összpontszám: a lekérdezés napjáig megszerzett kreditpontjai
– Összes elérendő: ennyi kreditpontot kell megszereznie a megadott határidőig
– Határidő: az aktuális kreditpont-gyűjtési kötelezettség határidejének dátuma

A megszerzett kreditpont adat naponta frissül. Amennyiben Ön a lekérdezés előtti néhány napban vett részt kreditpont-gyűjtési eseményen (választható kiegészítő képzés, szakmai rendezvény), kérjük vegye figyelembe, hogy a kreditpontok jóváírását a szervező által az NFK-hoz beküldendő jelenléti ív kézhezvételétől számított 5 munkanapon belül tudjuk elvégezni.


Budapest, 2022. április 6., Nemzeti Földügyi Központ Erdészeti Főosztály

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

A Soproni Egyetem is részt vett a "tavaszi nagytakarításban"

Következő cikk

Országos Építőipari KonferenciaStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések