FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

A kkv-k felmérése az erdészeti szaporítóanyagokra vonatkozó jogszabályok felülvizsgálatáról

A növényi és erdészeti szaporítóanyagokra vonatkozó jogszabályok felülvizsgálatával összefüggésben az Európai Bizottság Egészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Főigazgatósága (DG SANTE) rövid felmérést indított az új növényfajták nemesítésével, vetőmagok és egyéb szaporítóanyagok (mezőgazdasági növények, zöldségek, gyümölcsnövények, dísznövények, erdészeti fajok) szaporításával és/vagy kereskedelmével foglalkozó uniós kis- és középvállalkozások (kkv-k) számára.

A felmérés itt érhető el: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/SMEpanel-PRM-FRM

Jelenleg a kérdőív csak angol nyelven érhető el, de május 17-én az EU összes hivatalos nyelve is elérhető lesz. [FATÁJ megjegyzés: pár napja csak azt várjuk, hogy a nyelvi verziók elérhetőek legyenek, de ez sajnos eddig a percig nem történt meg, a felhívást mégis közzétesszük!]

A kérdőívre 2022. július 12-ig lehet válaszokat benyújtani.

A felmérés az Enterprise Europe Networkkel együttműködésben kerül megszervezésre. A felmérésben részt vevőket, akiket ez a hálózat nem keresett meg, kérjük, hogy az “Egyéb” választ adják meg a “Hogyan értesült erről a felmérésről?” kérdésre.

szerk: Tóth János, forrás: CPVO

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Wood Like az Öko Zsibongón

Következő cikk

Faépítés bővítése Olaszországban



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések