FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Véghajrában a Solar Decathlon

Az utolsó simításokat végzik versenyházukon a pécsi egyetemisták a Solar Decathlon Europe 2021-22 megmérettetésen a németországi Wuppertalban.

Az időjárás több ízben is a csapat ellen dolgozott, de az ifjak szó szerint (is), állták a sarat. Az épület jelentős része átadásra került, apróbb esztétikai javítások vannak vissza.

Ezt követően elkezdődik a mérési időszak és a prezentációk ideje a tíz kategóriában. A végső eredményre június 24-ig várni kell ugyan, de a rengeteg nehézség mellett is talpon maradó pécsi különítmény (és szakmai támogatóik, szponzoraik) optimistán várja a megmérettetést.

Köszönet illeti az összes lelkes diákot és szakembert, aki volt kint tudja, mindannyian hősökké váltak ebben a közel három hétben!

forrás: Greenology

Előző cikk

Páfrányfenyő ovis ballagóknak ajándékba

Következő cikk

LÁEV felújítás újabb szakaszaStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Bondor Antal 90 éves

Dr. hc. dr. Bondor Antal az Erdőművelés Tanszék egykori tanszékvezetőjét az Erdészeti Tudományos Intézet volt főigazgatóját 90. születésnapja…
Total
0
Share