FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Levita – magyar pihenőbútor

A Levita első bemutatkozása a Business Fest kiállításon a Millenáris Parkban, 2022. június elején.

Egyedülálló bútor a hazai és nemzetközi piacon egyaránt, amely a magas fokú kényelem mellett egészségjavító és -megőrző tulajdonságokkal is rendelkezik. A dizájn, valamint a kivitelezés csak hozzátesz az alapfunkciókhoz, mely hűen tükrözi nevének jelentését: lebegés.

Fenntartható fejlődés és az innovatív megoldások az irodabútorozás és a belsőépítészeti kivitelezések világában: olyan munkakörnyezeteket hozunk létre, ahol a munkatársak szívesen és hatékonyan dolgoznak.

Egyedi tervezésének és letisztult formavilágának köszönhetően különleges darabja lehet bármely enteriőrnek. A tudatos tervezéssel kialakított ívek tökéletes kikapcsolódást biztosítanak, így bármilyen környezetben hozzájárulhat a well-beinghez.

LEVITA –

A kényelmi faktort pedig a gondos számításokon alapuló ívek biztosítják, amelyek az ergonómiai szabályok figyelembevételével lettek kialakítva.

A pihenőbútor méretében és kialakításában is biztosítja a megfelelő egészségmegőrző felületet egy beépített mágneses érterápiás orvostechnológiai rendszernek köszönhetően. A letisztult, dizájnos formavilág mellett, tökéletes ergonómiai kialakítással rendelkezik. Stabilitását a vázat képező két, X alakban rögzített acél szelvény adja. Ezt lágyítja az egyedi, kifinomult hajlított kiviteli megoldás, mely légies és könnyed megjelenést biztosít a bútornak.

Kárpitozása nem csak egy időtálló megjelenést nyújt, hanem a könnyű tisztíthatósághoz is hozzájárul. A borítás keresztirányú steppelése pedig emeli a Levita eleganciáját.

A kényelmi funkciót tovább növeli a bútorhoz rögzíthető fejpárna. A háttámla mögé opcionálisan egy papírhengert tartó konzol is elhelyezhető, ami a higiénikus használathoz szükséges kiegészítő lehet. Ez megteremti a lehetőséget, hogy olyan terekben is helyet kapjon, ahol több személy is használatba venné.

forrás: G-Green Interior Kft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

JESZ 2022. évi kötelező kiegészítő képzése

Következő cikk

Negyvenöt éves a Bükki Nemzeti Park



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések