FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Papír prospektusok végórái

A mömaxnál nem csak a gondolkodásunk és színvilágunk valamint kedvesen pimasz papagájunk zöld, de ennek szellemében, a jövőben marketing kommunikációnkat is fenntarthatóbb irányba igyekszünk terelni. Ennek megfelelően rövidtávú tervünk, hogy a papír alapú prospektusainkat folyamatosan megszüntessük és áttérjünk a digitális megjelenítésre.

“A 2022.09.08-án indult akciókat listázó mömax reklámújság már nem jelent meg papírformában, aktuális ajánlatainkat weboldalunkon tudod megtekinteni vagy a fenti képen az Online prospektus megnyitása gombra kattintva.

Ismerd meg legújabb ajánlatainkat, melyeket pár kattintással meg is rendelhetsz online vagy várunk áruházainkban személyesen!”

forrás: mömax 09-08

Előző cikk

Tűzifa piac Montenegróban

Következő cikk

Faültetés az erdőkértStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Szélessy György [78]

Szomorúan értesítjük olvasóinkat, hogy Szélessy György, az Életfa Emlékplakett Bronz fokozatával kitüntetett erdésztechnikus, az FM Erdőrendezési Szolgálat egykori…
Tovább

Gyászhír – Kenyeres Pál [80]

Mély fájdalommal értesítjük olvasóinkat, hogy Kenyeres Pál faipari gépészmérnök, erdésztechnikus, a hazai falemezipar és fakereskedelem jó ismert személyisége,…