FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Velux Magyarország új vezetője

Szakács-Módos Eszter vette át a fertődi székhelyű, piacvezető tetőtéri ablakgyártó ügyvezető igazgatói pozícióját szeptembertől. Graham Grant Johnstone öt év után vonul vissza a magyar gyártóvállalat igazgatói székéből.

„Öt évvel ezelőtt nagy reményekkel és tervekkel vettem át a VELUX Magyarország Kft. vezetését” – kezdi a beszélgetést Graham Johnstone. A fertődi székhelyű vállalat fennállásának több mint harminc éve alatt a skót származású vezető volt a harmadik ügyvezető igazgató. 

„A VELUX Cégcsoportnál évtizedes hagyományokra építünk és hosszú távra tervezünk. Minden ügyvezető igazgatónk úgy áll az előtte álló feladathoz, hogy a rendelkezésére álló idő alatt a lehető legnagyobb értéket teremtse. Én mindig úgy vélekedtem, hogy a magyar vállalatnál betöltött pozícióm a világ legjobb munkája” – teszi hozzá a leköszönő ügyvezető. 

Graham Johnstone és Szakács-Módos Eszter Fotó: VELUX

Szakács-Módos Eszter közel húsz éve csatlakozott a vállalathoz. Mérnök, majd lean specialista munkakörökben támogatta a vállalatot, mielőtt mérnökségi vezető lett, majd a teljes műszaki szervezetért felelős igazgató és a helyi menedzsmentcsapat tagja. Szakács-Módos Eszter Kapuváron él férjével és két iskoláskorú fiával. 

„Nagy megtiszteltetés és hatalmas kihívás a VELUX legnagyobb és legkomplexebb gyárának ügyvezetői pozíciójába lépni. Rengeteget gondolkodtam a lehetőségen és nyilvánvalóan számos tényezőt kellett figyelembe vennem, de akármilyen aspektusból vizsgáltam a helyzetet, mindig győzött az a gondolat, hogy egy fantasztikus csapattal dolgozhatok együtt és remek dolgokat vihetünk véghez” – mondja Szakács-Módos Eszter a kinevezése kapcsán. 

A világgazdasági helyzetet figyelembe véve izgalmas időszak áll a dán ablakgyártó vállalat előtt, de felkészültnek érzik magukat és stabil pozíciójuk biztosítja, hogy megbirkózzanak az előttük álló kihívásokkal. 

„Nem könnyű az ügyvezetői székbe ülni, amikor a világban számos bizonytalan tényező van körülöttünk, de azt gondolom, hogy a VELUX magyar vállalatát a lehető legjobb formájában adom át az új vezetésnek. Minden munkatársunk büszke lehet arra a teljesítményre, amit az elmúlt években elértünk, elkötelezett hozzáállásuk és szakértelmük garancia a sikerre. Eszter és új menedzsmentcsapata a lehető legjobb választás, hogy a jövőbe tekintsünk és újabb sikereket érhessünk el” – vélekedik Graham Johnstone. 

„Nem fogom a feje tetejére állítani a vállalatot. Azt gondolom, hogy stabil alapokon nyugszik mind az üzleti tevékenységünk, mind a vállalati kultúránk. Szeretném folytatni azt a munkát, amit Graham az elmúlt években sikerrel végzett és tovább építkezni. Nyilvánvalóan nekünk is meg kell küzdenünk bármely kihívással, ami szembejön velünk, de egy hozzáértő és tapasztalt csapat támogat, száz százalékig bízom a munkájukban és ez minden egyes reggel nyugodtsággal tölt el, amikor munkába indulok. Hiszek benne, hogy jó dolgokat fogunk együtt véghez vinni” – zárja a beszélgetést Szakács-Módos Eszter ügyvezető igazgató. 

forrás: KISALFÖLD 09-08

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Északerdő címvédés a 2022-es Fakitermelő Versenysorozat Döntőjében

Következő cikk

100 éves Botanikus Kert



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések