FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Tányérodon az erdő

Amikor egy gombaszakellenőr (Nagy Krisztina) és egy biológus (Priksz Gábor) találkozik, akkor jó esetben egy erdővel, gombákkal, gombás ételekkel teli könyv születik, mint ahogy ez most meg is történt.

Hiszünk abban, hogy a felelős erdőhasználat, a felelős gombagyűjtés mindenki érdeke, hiszen természeti értékeinket óvni, védeni és természetesen ízlelni kell. A könyvben minden fejezet egy olyan fenntarthatósági problémát jár körbe, amit közösen tudunk megoldani, amiről érdemes beszélgetéseket kezdeményezni szűkebb és tágabb környezetünkben.

Mindezt ötvöztük a gombák világával, valamint a gombák ízvilágával. A gombákat szerető, de felhasználásukat kevésbé ismerő háziasszonyok is könnyen találhatnak olyan recepteket a könyvben, amiket az egész család szívesen fogyaszt, de gondoltunk az ételérzékenyekre is, így bátran kísérletezhetnek a gombákkal ők is.

Szerezd be a saját példányodat!

forrás: Banyaerdő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Átadták a Göbös-majori Ökoturisztikai Központ legújabb fejlesztését

Következő cikk

Pilisi Parkerdő és a tűzifaprogram



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések