FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

JESZ alapképzések ütemezése

A Nemzeti Földügyi Központ Erdészeti Főosztály meghirdette az erdészeti szakszemélyzet 2023. évi jogosulti alapképzésének ütemezését. Az ütemezés szerint a távoktatásos formában megvalósuló képzésre két alkalommal, 2023. április 17. – 2023. május 12., valamint 2023. október 9. – 2023. november 3. között kerül sor.

Tájékoztatjuk a jogosult erdészeti szakszemélyzetet, hogy a Nemzeti Földügyi Központ Erdészeti Főosztály meghirdette az erdészeti szakszemélyzet 2023. évi jogosulti alapképzésének ütemezését.

Az alapképzésre az Agrárminisztériumban erdőgazdálkodási szakterületen vagy az erdészeti hatóságnál erdészeti hatósági vagy erdészeti igazgatási munkakörben, kormányzati jogviszony keretében foglalkoztatottak is jelentkezhetnek, amennyiben szerepelnek az erdészeti szakirányítói névjegyzékben.

A jogosulti alapképzés és a vizsga elsősorban a kétéves szakmai gyakorlatot teljesítő erdészeti szakszemélyzet, illetve a szintén minimum kétéves szakmai gyakorlati idővel rendelkező, az előzőekben részletezett kormányzati jogviszony keretében foglalkoztatottak részére van meghirdetve.

Az ütemezés szerint a távoktatásos formában megvalósuló képzésre két alkalommal, 2023. április 17. – 2023. május 12., valamint 2023. október 9. – 2023. november 3. közötti intervallumokban kerül sor, amelyek a képzéseket követő hét keddi napján online vizsgával zárulnak.

A képzésekre azok kezdete előtt 30 napos jelentkezési időtartamot biztosítunk.

A képzés lebonyolításában együttműködő partner a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

Információ az alapképzésről / Vizsga / Vizsgaszabályzat


A képzéssel kapcsolatos kérdések az erdesz.szakszemely@nfk.gov.hu e-mail-címre küldhetőek.

forrás: NFK Erdészeti Főosztály

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Lett falemez-ipar fejlesztése

Következő cikk

Dezeen Awards 2023



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések