FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Kiegészítő képzések a jogosult erdészeti szakszemélyzetnek

A jogosult erdészeti szakszemélyzet kreditpont gyűjtési kötelezettségének segítése érdekében a Nemzeti Földügyi Központ (NFK) Erdészeti Főosztály 2023. márciusában és áprilisában két-két online válaszható kiegészítő képzést tart, tartalmuk megegyezik a 2022-ben megtartott képzéseinkkel.

Címeik, időpontok: 
–  Erdészeti szakirányításhoz kapcsolódó ügyintézés I. – 2023. március 22., április 25.
  Erdészeti szakirányításhoz kapcsolódó ügyintézés II. – 2023. március 23., április 26.

A képzések 2022-ben lettek akkreditálva, ezért a képzéseket azoknak ajánljuk, akik korábban nem vettek részt ezeken. Felhívjuk a figyelmet, hogy egy-egy akkreditált képzésen történő részvételért csak egyszer írható jóvá kreditpont. Tehát aki tavaly részt vett ezeken a választható kiegészítő képzéseken, azok részére az ismételt részvételért nem adható kreditpont!  

Meghirdetett képzéseink célja az erdészeti szakirányítói tevékenység segítése a mindennapi közigazgatási ügyintézésben. Az első képzésen a különböző típusú formanyomtatványok kitöltése, az azok során előforduló leggyakoribb hibák kerülnek bemutatásra. A második képzésen az erdészeti szakirányítók szerepe, kötelezettségei illetve működési feltételei, a körzeti erdőtervezéshez és az erdőtérkép használatához kapcsolódó ismeretek, az adatszolgáltatás rendje kerül ismertetésre.

A választható kiegészítő képzésekről további információk az NFK honlapján találhatók.

A meghirdetett képzésekre történő jelentkezés és a képzés elismerésének feltételei részletesen a Képzés alapadatai, tematikája feliratra kattintva megjelenő tájékoztatóban olvasható.

Az NFK egy-egy napra max. 100 fő jelentkezését tudja befogadni.
Jelentkezni a meghirdetett képzési időpont előtti 10. napig lehet.

Részvételi díj: 12.000 Ft, amelyet a jelentkezés után e-mailben kiküldött fizetési számla ellenében kell átutalással teljesíteni.

A képzések elfogadott teljesítése esetén a résztvevő 20-20 kreditpontot kap.

forrás: NFK Erdészeti Főosztály

1 megjegyzés
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Újra rajtol a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság

Következő cikk

Együttműködik a Jókai Általános Iskola és a Nyíregyházi ErdészetStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések