FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

Zöldülj velünk! program

A Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. többszörösen díjnyertes Zöldülj velünk! programja most a fiatalokat támogatja.

A Távhő által meghirdetett „Zöldülj Velünk!” Díj az energiatudatosan gondolkodó fiatalok számára kiírt pályázati lehetőség.

A Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. 2016-ban indította el a „Zöldülj velünk!” elnevezésű szemléletformáló programját, elsősorban óvodás és iskolás gyermekek számára.

A „CSR Hungary Junior”, valamint az “Érték és Minőség Nagydíj”-at is elnyerő program keretében, 2022-ben olyan pályázatot hirdet meg a díjat alapító cég, amely a fiatalok környezettudatosságra, energiatakarékosságra, fenntartható fejlődésre irányuló tevékenységét kívánja díjazni.

A pályázat keretében olyan 14 és 24 év közötti, szombathelyi lakcímmel rendelkező és/vagy szombathelyi oktatási intézményben tanuló fiatal tüntethető ki, aki az alábbi témakörökben, illetve területek valamelyikén önkéntes jellegű, példaértékű tevékenységet folytatott a jelölést megelőző minimum 1 év során:

  • környezetvédelem, környezettudatosság,
  • energiatudatosság, energiahatékonyság,
  • fenntarthatóság,
  • újrahasznosítás,
  • megújuló energiaforrások.
A pályázaton jelölés útján lehet részt venni!

A pályázat tartalmi és formai követelményei az alábbi linken érhetőek el: https://szomtav.hu/files/Zldlj_Velnk_Dj_2022_Szablyzat.pdf

A pályázat mellékleteként, a jelölt személy kötelezően csatolandó adatkezelési hozzájárulása: https://szomtav.hu/files/Hozzjruls_adatkezelshez_-_Zldlj_Velnk_Dj_2022.pdf

A pályázatokat 2022. november 30-án 16:00 óráig várjuk a zolduljvelunk@gmail.com e-mail címre megküldve VAGY adathordozón, cégünk székhelyén – Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft; 9700 Szombathely, Boglárka u.2. – leadva.

A díjjal járó jutalom: Egy „Zöldülj Velünk!” oklevél, továbbá 50.000 Ft értékű utalvány és 50.000 Ft készpénz.

A díj odaítéléséről a Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. bíráló bizottsága 2022. december 9-én hozza meg döntését.

A díj átadásának tervezett időpontja: 2022. december 19.

forrás: SzombathelyiTávhőszolgáltató

Előző cikk

Szerbia - energiavásárlás támogatása

Következő cikk

Trófeamustra - TompaStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések