FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Falco Zrt. – Anyaghatékony Vállalat

„Anyaghatékony Vállalat” megtisztelő címet az Áder János köztársasági elnök fővédnökségével fémjelzett Virtuális Erőmű Program (VEP) 10. jubileumi Parlamenti díjátadóján a cég vezérigazgatója, Novák Tibor vette át 2021. október 27-én.

A VEP társprojektjeként idén indult Virtuális Hulladéklerakó Programban a FALCO Zrt. az elsők között aratott sikert, ami a 2018-ban (Energiatudatos Vállalat) és 2019-ben (Energiahatékony Vállalat) szakmai és eszmei elismeréseinek közvetlen folytatása.

A Virtuális Hulladéklerakó Program egy preventív szemléletű, hiteles, bevált és nemzetközileg elismert társadalmi innovációs program, aminek a célja a hulladék tudatos elkerülése és hasznosítása, valamint a körkörös gazdaságba való terelésének elősegítése.

A VEP tulajdonosának ötlete alapján felállított Nemzeti Klímavédelmi Szövetségben az ország megyéi és a VEP-et üzemeltető Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. (Mi6) részvételével a teljes országot lefedő fenntarthatósági hálózat jön létre a következő években.

♻“Felelősséggel a bolygóért, felelősséggel egymásért!” – FALCO ♻

forrás: FALCO Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Faipari mérnök képzés Nantes-ban

Következő cikk

VI. Faipari Szakmai Verseny



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések