FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

Épül a Muck turistaház

Negyven fő befogadására alkalmas szálláshely épül a Muckon. A Muck turistaházat várhatóan 2023 tavaszán vehetik használatba a látogatók.

A Téry Ödön Nemzeti Turistaház-fejlesztési Program nyertes pályázata után már 2022. második felében elindult a munka. Bánáti László, a TAEG Zrt. oktatási és ökoturisztikai igazgatója elmondta, cél egy negyvenfős szálláshely kialakítása a gyönyörű környezeti adottságok között.

“Korábban nem volt hasonló szálláshely, amely akár iskolások fogadására vagy más csoportok vendégül látására is alkalmas lett volna. A Muck turistaháztól mintegy háromszáz méterre helyezkedik el az Erdő Háza, így programokkal is kiegészíthető az aktív pihenés” – tette hozzá Bánáti László.

A Téry Ödön Nemzeti Turistaház-fejlesztési Program célja, hogy hazánk aktív és ökoturisztikai térségeiben, illetve vonzó túraútjai mentén fenntartható, a közt szolgáló, vonzó szálláshelyfejlesztés valósuljon meg.

A Muck turistaházat várhatóan 2023 tavaszán vehetik használatba a látogatók. A fejlesztés 250 millió forintból valósul meg.

forrás: SopronMédia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Erdei utakon Reviczky Gáborral - 160., 2023/01.

Következő cikk

Változások a VersenytörvénybenStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések