FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

A “Környezetbarát játékok” könyvhöz mecénások kerestetnek

Gerencsér Kinga: Tisztelettel kérem legújabb, „Környezetbarát játékok” című könyvem megjelentetésének támogatását.

A könyvben folytatom a faanyag és a fatermékek népszerűsítését, melyért tavaly Zöld Toll Díjat kaptam az Agrárminiszter Úrtól. Ezúttal a fajátékokra szeretném felhívni a társadalom, elsősorban a szülők figyelmét. A könyv elején bemutatom, hogy miért ideális alapanyag a fa, összehasonlítva más nyersanyagokkal, mennyivel kedvezőbb környezetvédelmi szempontból és felteszem a kérdést: Melyik játékot válasszuk?

Utána bemutatom miért fontos, hogy a fatermékek használata. Leírom, hogy mi a COlábnyom és hogyan épül vissza a természeti környezetbe – szennyezés mentes – a faanyag, szemben a műanyaggal. A könyv egyik célja a fatermékek népszerűsítése, a tudatos vásárlás elterjesztése a köztudatban.  

Bemutatok 30 hazai fajátékkészítőt, akik – néhány kivételtől eltekintve – kisvállalkozók, s szakmaszeretetből, megszállottságból és a kézműves hagyományok átörökítése iránti elkötelezettségből űzik ezt a mesterséget. Szebbnél szebb egyedi termékeiket a boltokban nem lehet kapni, hanem vásárokon árulják azokat. Végül ízelítőt adok a Soproni Egyetem hallgatói által készített fajátéktervekből és kreatív ötleteikből. Például hogyan lehet ágakból és különböző egyszerű fatermékből játékot és játékból bútort készíteni.

A könyv A4-es méretű lesz, kemény táblás, 120 oldal terjedelmű, több, mint 600 színes képpel.

Tisztelettel kérem, segítse könyvem megjelentetését, melyet kétféleképpen tudnánk lebonyolítani: vagy kötünk támogatói szerződést a mellékelt minta alapján, vagy adok számlát pl. marketing tevékenységről, vagy előre megvásárolnak könyveket, melynek várható ára 4.000-4.500 Ft.

Számlaszám: Sorbus 2001 Bt. 5910 0401-10050673-00000000 “Környezetbarát játékok könyv” megnevezéssel

Nagy öröm és megtiszteltetés volna számomra, ha bármilyen kis összeggel segítenék a megemelkedett nyomdai költségek kifizetését. A folyamatos áremelkedések miatt árajánlatot csak 2 hét intervallumra kaptam. Mindenféle támogatást előre is hálás szívvel köszönök.

Dr. Gerencsér Kinga  +36 (20) 433-3532, gerencser.kinga@uni-sopron.hu 

Előző cikk

Osztrák fűrészáru/fűrészrönk árindexek

Következő cikk

Faültetések Kiskörösön



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések