FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Nyugdíjas Találkozó – Gyulaj Zrt.

Fotók: Németh Bálint (Gyulaj Zrt.)

2023. szeptember 19-én a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. a hagyományaihoz híven megtartotta a Nyugdíjas Találkozóját Lengyel-Annafürdőn, a festői szépségű erdők ölelésében álló Természetismereti és Turisztikai Központban.

A már nyugállományú (egykori) kollégáink a cég szervezésében biztosított buszokkal érkeztek, így azok is el tudtak jönni, akik saját szervezésben, vagy nehezebb mozgással, vagy autóval nem tudtak volna, többen a „sofőr feladattól” mentesülve mindemellett megkóstolhatták a helyi bort is. 

Örömmel tölt el minket, hogy a népszerű rendezvényünkre mindig nagy az érdeklődés és magas létszámú részvétel, és külön öröm, hogy szinte mindenki eljött a „frissen” nyugdíjba mentek közül is.  A nyugdíjasaink látható örömmel és várakozással érkeztek, a korábbi éveknél is jobb kedvvel, sok nevetéssel, szeretettel üdvözölték egymást.

A rendezvényt Gőbölös Péter a Gyulaj Zrt. vezérigazgatója nyitotta meg köszöntő beszédével, és egy átfogó tájékoztatással a részvénytársaság utóbbi egy éves gazdálkodásáról, szakmai kihívásairól, eredményeiről és a szép sikereiről. A közös ebéd elfogyasztása után kellemes beszélgetések zsivaja és hangos nevetések hangja töltötte meg a helyszínt. A jövő évi találkozó ígéretével vettünk búcsút egymástól.

Köszönetet mondtak a meghívásért, és mi, a szakmai utódaik és vendéglátóik is hálásak vagyunk, hogy részünk lehet találkozni a nyugalmazott munkatársainkkal évről-évre, akik a Gyulaj Zrt. nagy alkotó közösségének mindenkori tagjai.

forrás: Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.

Előző cikk

Jövőnk újszerű építése

Következő cikk

Vienna Design Week



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések