FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Anglia Fásítási Cselekvési Terve

Az angliai fákra, erdőkre és fásításokra vonatkozó hosszú távú elképzeléseink, valamint az ambíciónk megvalósítása érdekében a jelen Parlamenti ciklusban (2021-2024. között) meghozandó intézkedéseink meghatározása.

A 2021. májusában bemutatott England Trees Action Plan 2021-2024 meghatározza a kormány hosszú távú elképzelését arról, hogy milyen fákat szeretne látni Angliában 2050-re és azután. A terv stratégiai keretet biztosít a Természet az Éghajlatváltozási Alap végrehajtásához, és több mint 80 szakpolitikai intézkedést vázol fel, amelyeket a kormány ebben a parlamenti ciklusban tesz a jövőkép megvalósítása érdekében.

A cselekvési tervet az angliai fastratégiai konzultációra válaszul dolgoztuk ki. A konzultációs válaszok elemzését is megtekintheti itt.

A cselekvési terv a természetről és az éghajlatról szóló bejelentések sorozatának része, és az angliai tőzeg cselekvési tervvel együtt jelenik meg.

szerk/ford: Tóth János, forrás: UK Government

Előző cikk

Párizs városi erdőt telepít

Következő cikk

A magyar vadhús piaci lehetőségei



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések