FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Pályázati felhívás – fakitermelés

Az Ipoly Erdő Zrt. pályázatot hirdet a Királyréti Erdészetnél 2023. őszi – 2024. téli-tavaszi fakitermelési feladatok elvégzésére. A kiírt pályázati feladatok részben vagy egészében pályázhatóak.

Helyszín: Királyréti Erdészet
Időszak: 2023/2024. évi fakitermelési szezon (mindösszesen vágható kb. 12 200 m3 faanyag)

Amennyiben Ön az Ipoly Erdő Zrt. Királyréti Erdészeténél részt kíván venni a fakitermelési munkák 2023. őszi – 2024. téli-tavaszi végrehajtásában, adja be pályázatát a mellékelt lehetőségek áttanulmányozása után.

A továbbiakban csak ebben a pályázati kiírásban meghatározott feltételekkel lesz módja arra, hogy Ön részt vállaljon a 2023-2024 termelési szezon vállalkozói díjainak kialakításában és a mellékletben részletezett munkák elvégzésében. A feladat pályázható részben vagy egészben.

Ajánlatát a mellékelt Ajánlati lapon kell beadni. Az ajánlatnak tartalmaznia kell az Ajánlattételi lapon meghatározott fakitermelési feladathoz kapcsolódó vállalni kívánt mennyiségeket m3-ben és a vállalási díjat nettó Ft/m3 bontásban.

A vállalkozói díj kialakítása során vegye figyelembe, hogy megrendelő az iparifa (rönk, egyéb iparifa) termelését felárral ösztönzi, illetve hogy a tűzifa alapanyag termelése 1 m, és 2 m-es hosszban sarangolva (ürméter alapú felvételezéssel) történik.
A fakitermelések erdei rakodóra (vágásszélre), illetve közbenső rakodóra történnek.

A fakitermelések elvégzésére vonatkozó időbeli korlátozásokat a melléklet tartalmazza.

Az ajánlatokat postán kérem eljuttatni zárt borítékban az Ipoly Erdő Zrt. 2660 Balassagyarmat, Bajcsy-Zs.u.10. Címre: 2023. 12. 14-ig.
A borítékon kérem feltüntetni: „PÁLYÁZAT FAKITERMELÉS 2024 – Királyréti Erdészet” címszót nyomtatott betűkkel.
A pályázat elbírálásának legkésőbb ideje: 2023. 12. 15.
Jelen pályázat a kiíró számára nem jelent szerződéskötési kötelezettséget!

Az Ipoly Erdő Zrt.-vel korábban üzleti kapcsolatban nem álló pályázók a pályázat tárgyát képező feladathoz hasonló munkák végzését igazoló szerződést vagy megállapodást kötelesek bemutatni referenciaként, amennyiben azt a későbbiekben a pályáztató kéri.
A pályázatokból a bírálóbizottság kiválasztja a legkedvezőbb ajánlatokat és azokat a pályázókat, akik versenyben maradtak értesíti a második forduló idejéről. A második fordulóban további egyeztetések, alkuk eredményeként kerül kialakításra a vállalt vágásmódon belül az egyes erdőrészletekre szóló konkrét megállapodás. Ezt követően kerül sor a vállalkozói szerződések megkötésére.

A pályázattal kapcsolatos kérdésekben keresse telefonon a Központ részéről Szekán György termelési
főmérnököt a +36-20/468 7081 telefonszámon, vagy Zsilák Péter műszaki vezetőt a +36-20/4687-055
telefonszámon.

Ajánlattételi felhívás / Erdőrészletek

forrás: Ipoly Erdő Zrt.

Előző cikk

Jelentős siker a Södra nyírfamag termesztése

Következő cikk

Magyarország 365 fotópályázatStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések