FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Innovatív megoldások a vasalatok világában

A KAMEX Group Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság a GINOP_PLUSZ program keretén belül elnyert 44,68 millió forint feltételesen visszatérítendő támogatást. ”Versenyképesség növelés, arculat építés, modernizálás” című projektjére.

A pályázat a Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával jött létre. Az 44,68 millió forint európai uniós támogatás segítségével új, korszerű gépek beszerzése valósult meg továbbá, átépítésre és modernizálásra került üzemcsarnokunk. Fontos számunkra a zöld energia, környezetünk védelme, ezért az energia ellátásunkat kibővítettük egy szigetüzemű napelemrendszer telepítésével, amit szintén a pályázat keretein belül történt.

Fejlesztéseket eszközöltünk a marketing és IT szolgáltatásainkban ezzel is nagyobb lehetőséget biztosítva a potenciális vevőkörünk elérésére.

forrás: KAMEX Group Kft.

Előző cikk

Tűzifára továbbra is 5% az ÁFA

Következő cikk

Zivuska emléktábla Debrecenben



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Mesterember leszek – kárpitos

Felvételről megtekinthető Mesterember leszek 2024.04.20-i adása! A kollégáink és tanulónk bemutatja a kárpitos szakmai szépségét, hasznosságát, szerteágazó jelenlétét…