FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Iskolában az erdő – Hajdú-Bihar

Nagy sikere van az Agrárminisztérium által támogatott “Iskolában az erdő” elnevezésű programnak, amelyre február elején országszerte csaknem 500 intézmény regisztrált. Az Országos Erdészeti Egyesület által minősített Erdészeti Erdei Iskolák erdőpedagógusai látogatnak el az intézményekbe, ahol a 6 és 14 év közötti tanulók interaktív foglalkozások során ismerkednek meg az erdő és a fenntarthatóság témaköreivel.

A program iránt Hajdú-Bihar vármegyében volt a legnagyobb az érdeklődés, ahol Somné Huszti Anett, a NYÍRERDŐ Zrt. Nagyerdei Erdészeti Erdei Iskolájának vezetője 30 intézménybe látogat el május végéig. Hajdúnánáson, Vámospércsen, Sárrétudvariban, Hajdúszováton, Monostorpályiban és Hajdúszoboszlón már lezajlottak a környezeti nevelési foglalkozások. Debrecenben, a Lilla Téri Általános Iskola alsó tagozatosai voltak az elsők, akik a vármegyeszékhely 12 regisztrált oktatási intézménye közül részt vehettek ebben a projektben.

forrás: Nyírerdő Zrt.

Előző cikk

Tündérvölgy kisvasútja megsérült

Következő cikk

CEPF: Gondoskodjunk az európai erdőkről!



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések