FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

A fa megmenti az éghajlatot – 2.0

Erwin Taglieber, a DHWR elnöke

Fontos számunkra az iparágon belüli, azonos célú eszmecsere. Ezért találkoztunk a múlt héten Berlinben, hogy megbeszéljük az eddigi legfontosabb eseményeket és a kezdeményezés jövőbeli intézkedéseit. A hangsúly a közösségi médiatartalmak, a hivatalos weboldal és a kezdeményezés reklámanyagainak továbbfejlesztésére helyeződött.

A FA megmenti az éghajlatot (Holz rettet Klima) kampány továbbfejlesztésén sokan dolgoznak nagy elkötelezettséggel. Néhányan közülük az este folyamán színpadra léptek, és beszámoltak tapasztalataikról és kiemelt eseményeikről. Az együtt töltött idő alatt Andreas Wellinger nagykövetünk is köszöntő szavakkal fordult a résztvevőkhöz.

Ezt követően egy esti hajókirándulással zártuk az estét a Spree folyón Berlinben. Ez lehetőséget adott a résztvevőknek az eszmecserére és a gondolatok megosztására.

Építs fenntarthatóan, építs fából!

A fa nem csak esztétikailag kellemes, hanem számos környezeti és egészségügyi előnnyel is rendelkezik. Legújabb videónkban megmutatjuk, miért a fa az építés jövője!

“A fa megmenti az éghajlatot” kezdeményezésünk tavaly novemberben indult. Azért fordulunk a nyilvánossághoz, hogy tisztázzunk számos félreértést és előítéletet a fa és a fatermékek felhasználásával kapcsolatban, és hosszú távon erősítsük az egész iparág imázsát.

Ehhez szükségünk van Önre. Mert a kezdeményezés csak akkor fog működni, ha a teljes faipar összefog és erőteljesen közvetíti az üzeneteket a nyilvánosság felé.

Sokféleképpen bekapcsolódhat – akár a közösségi médián keresztül, akár a logónk használatával, akár a hagyományos nyomtatott médián keresztül. Időnként ingyenes webináriumban elmagyarázzuk, hol találja meg az anyagokat, és hogyan használhatja azokat. A webináriumok mindenkinek szólnak, akik részt szeretnének venni a Holz rettet Klima kezdeményezésben.
Regisztráljon most, és legyen részese!

forrás: HolzRettetKlima/DHWR

Előző cikk

Faiparos diákok vizsgaremekei

Következő cikk

TMR - Területi Monitoring Rendszer



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések