FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

10 millió Fa – SZJA felajánlásai

fotó: Anita Pongratz Lifestyle Photography

Hatalmas és nagyon fontos visszajelzés számunkra, hogy a 2023. évi személyi jövedelemadó 1%-os adó hozzájárulásból a 10 millió Fa Alapítvány idén 4 091 000 Ft-tal részesült. Nagyon szépen köszönjük személyesen is mind a 380 embernek, aki bennünket jelölt meg kedvezményezettnek! Ők jelentősen megszaporodtak a múlt évi 290 emberhez képest.

Nekik, Nektek/Önöknek köszönhető, hogy a magánemberektől érkező tavalyi legelső 1%-os felajánlás óta alapítványunk komolyat lépett előre a civil szervezetek rangsorában. A juttatott összeg mértékben is, meg abban az értelemben, hogy múlt évben a 632.-ek voltunk, míg idén, az összesen 22 809 civil szervezet közül, már az első 2%-on belül, a 451. helyet foglaljuk el. Mindennek a pozitív visszaigazolás oldala a legjelentősebb számunkra: érezzük, hogy jó úton haladva sokak számára fontos munkát végzünk, noha természetesen az, hogy komoly összegű forrással gyarapodunk, vitathatatlanul nagyságrendi segítség most az őszi ültetéseink esetében.

A múlt évben hozzánk érkezett felajánlásból Mátyásföldön ültettünk 1%-os erdőt, amit ez az idei, kiemelkedően forró nyár, erősen próbára tett. Szerencsére maradt miből és félretettünk a kiszáradó növények pótlására. Az idén érkező hozzájárulásokból Bezeréden fogunk 1%-os legelő-erdőt telepíteni. Egy korábban elkezdett munkánk folytatása lesz.

Még egyszer nagyon köszönjük mindenkinek. Rendületlenül ültetünk és éltetünk!

A 10 millió Fa csapata

Előző cikk

Megélhetési fatolvajok károkozása

Következő cikk

Újra lesz őszi rókavakcinázás




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version