FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

designLab program – TANGENS (gyorshír)

Rotte Group és Kele Sára a megváltozott igények által előhívott, modulárisan összerakható, légies irodabútorokat alkotott TANGENS név alatt a designLAB inkubációs program során.

Olyan bútorokat, melyek könnyedsége miatt egyszerűen rendezhetők a térben, mégis hordozzák az otthonokban kialakított home-office környezeti komfortját.

Következő állomásához érkezett a MDDÜ által indított, a gyártásfejlesztés stratégiai célkitűzését támogató design LAB inkubációs program, amely a gyártók és a formatervezők közötti sikeres együttműködések előmozdítása mellett, a gyártói háttér erősítésére, valamint az ágazat exportjának ösztönzésére is hatással kíván lenni.

A projektben készülnek/elkészültek a támogatott modellek prototípusai.
(…hamarosan folytatjuk a megvalósult újdonságokkal…)

Forrás: HFDA

Kapcsolódó:design LAB inkubációs program hírei (2020-11-25)

Előző cikk

Szikes területek és homoktalajok erdősítése

Következő cikk

Fabunio tisztségviselői – 8Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Bútoripar munkaerőpiaci kihívásai

Jelen dokumentum az Enrawell Consulting Kft. gondozásában, a Magyar Bútor és Faipari Szövetség megbízásából, a GINOP-5.3.5-18-2020-00180 kódszámú, „A…
Tovább

moebel.de már Svájcban is

A moebel.de nemzetközi terjeszkedése újabb lépcsőfok előtt áll. Miután néhány hete elindult az osztrák möbel24.at platform, októberben a…
Total
0
Share