FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Bemutatjuk Mártit, az új virtuális kolléganőnket!

Gyöngyi és Szilvi gőzmozdonyok után egy új „kolléganő” is erősíti a kisvasút csapatát, az EGERERDŐ Zrt.-nél. Márti nem jármű, de nem is egy hús-vér ember, hanem egy chatelő robot, aki a virtuális utastájékoztatásban segíti munkánkat, nem máshol, mint a Mátravasúton.

A vasút nevével összecsengő női névre, Mártira rákeresve a facebook közösségi oldalon, vagy a Messenger alkalmazásban, egy kedves női arc jelenik meg. A gyakori kérdések megválaszolása mellett, jól ismeri a Mátravasút múltját, pályaszakaszait, járműveit, de természetesen az aktuális díjszabásban és menetrendben is naprakész.

A chatbot ötlete a Mátravasutat kedvelő baráti kör tagjainak fejéből pattant ki. A fiatalok más nagy cégek példáját követve, 2020 október óta fejlesztik, tanítják a virtuális profilt, hogy minél hasznosabb és a nap 24 órájában elérhető segítsége legyen a kedves utasoknak.

Kérjük a kisvasút barátokat, hogy tetszikeljék, majd teszteljék velünk Mártit! Ha jól beválik a fejlesztés, a Szilvásváradi és a Felsőtárkányi Állami Erdei Vasúton is hasonló virtuális asszisztensek fognak munkába állni.


Forrás: Egererdő Zrt.

Előző cikk

Tűzgyújtási tilalom

Következő cikk

Átadták a Naplás-tavi kilátótStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések