FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdészeti Nyílt Nap 2021

A 2020-as év pandémiás időszakában online formában tartott az EGERERDŐ Zrt. erdészeti nyílt napot, viszont 2021-ben ismét személyesen találkozhatnak a gyerekek, érdeklődők erdész kollégáinkkal, az „Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás” programsorozataihoz igazodva.

Az iskolaév kezdetén, 2021. szeptember 2-án, a Mátrafüredi Északi ASZC Mátra Erdészeti Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium parkjában (3232 Mátrafüred, Erdész u. 11.) várjuk a gyerekeket! Az erdőgazdálkodás és az erdő természeti kincseinek megismerésén túl, itt lehetősége nyílik a gyerekeknek arra is, hogy betekintést nyerjenek az erdészeti oktatási intézmény életébe.

A korábbi évekhez hasonlóan a csoportok számára a rendezvény minden esetben regisztrációhoz kötött. Jó hír, hogy a kisvonatozásról sem kell lemondani, hiszen a Mátravasút járataival érkező gyerekeknek, a végállomás helyett, csupán egy állomással hamarabb kell leszállniuk a vonatról.

A csoportokon felül szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki az erdők és erdészek rejtélyes világával szeretne megismerkedni.

Csoportoknak előregisztráció a Mátravasút járataira, illetve a rendezvényre a +36 (37) 312-447-es telefonszámon (Mátravasút forgalmi iroda, mely 8 és 14 óra között hívható).

Helyszíni regisztráció 14.30-ig lesz lehetséges.

Szeretettel várunk mindenkit!

forrás: EGERERDŐ Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Váljunk erdővé - 10 millió Fa

Következő cikk

STIHL Bekapcs - játékfűrészStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések