FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Segítség Petrinyanak

2020. december 29-én a horvátországi Petrinya városát és közvetlen környékét 140 év viszonylagos „tektonikai nyugalom” után olyan súlyos földrengés rázta meg, amit még a szombathelyiek is éreztek.

A vas megyei horvát közösség Narda és Horvátlövő polgármestereinek a szervezésében, példás összefogásról tanúbizonyságot téve, az egykori anyaország lakosainak a segítségére sietett. A kezdeményezéshez több megyei vállalkozás és magánszemélyek is csatlakoztak. 8 hónappal a tragédia után még bőven akad tennivaló. A FALCO Zrt. szolgáltatta alapanyagból a Csercsics Faipari Kft. kivitelezésében és bonyolításában 10 teljesen új, egyenként hét elemből álló konyhabútor született, amit a károsultak megsegítésére ajánlottak fel.

A bútorokat a MAM-Hungária Kft. kamionja 2021. augusztus 05-én szállította a pusztítás által komolyan sújtott Majur községbe. A FALCO Zrt. és a Csercsics Faipari Kft. közösségi szerepvállalása több éves múltra tekint vissza. Együttműködésükben többek között helyi iskolák és óvodák berendezései újulhattak meg.

♻️“Felelősséggel a bolygóért, felelősséggel egymásért!”♻️ – FALCO

Forrás: FaceBook

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Autómentes IKEA nyílik Bécsben

Következő cikk

Ausztria: 20 millió Euró a faépítés támogatására



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések