FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Falco jótékonysági programja

Ünnepélyes keretek között írták alá a támogatói szerződést, amivel a FALCO Zrt. a Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ (SZEDIK) bővítéséhez járul hozzá 70 millió forint pénzbeli, valamint maximum 15 millió forint természetbeni, a cégcsoport által gyártott alapanyagokból álló adománnyal.

„Szombathely örül” – fogalmazott Dr. Nemény András Szombathely MJV polgármestere, majd a szót átvéve Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára folytatta: „Ha Szombathely örül, akkor a nemzet is örül”.

Ünnepélyes keretek között írták alá a támogatói szerződést, amivel a FALCO Zrt. a Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ (SZEDIK) bővítéséhez járul hozzá 70 millió forint pénzbeli, valamint maximum 15 millió forint természetbeni, a cégcsoport által gyártott alapanyagokból álló adománnyal. A tervezett beruházás keretében 24 új, örökös hajléktalan otthoni és 20 új, örökös idősotthoni férőhely kialakítása valósul meg 2022-ben.

Novák Tibor, a FALCO Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a cég jótékonysági programjában ez a támogatás azért is különösen értékes, mivel szociális területen tud hozzájárulni a gondok enyhítéséhez, a város fejlesztéséhez. Gazdasági szereplőként a vállalat tudja, hogy a felelősségteljes munka elvégzéséhez kiváló munkatársakra, odafigyelésre, nagy türelemre, sok időre, valamint megfelelő feltételek biztosítására és természetesen anyagi támogatásra is szükség van.

A tervezett fejlesztés belső látványterve

A FALCO Zrt. jelenleg ez utóbbiban tud a legfőképpen segíteni. Jelen támogatás szervesen kapcsolódik a Szombathely MJV, a Magyarországi Evangélikus Egyház és a SZEDIK között kötött háromoldalú megállapodáshoz, aminek a segítségével a közel 600 millió forintos fejlesztés megvalósulhat Szombathelyen.

♻️“Felelősséggel a bolygóért, felelősséggel egymásért!”♻️ – FALCO

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Keressük Az Év Kilátóját és Az Év Turistaházát!

Következő cikk

Felértékelődik a biomassza szerepeStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…