FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Falco jótékonysági programja

Ünnepélyes keretek között írták alá a támogatói szerződést, amivel a FALCO Zrt. a Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ (SZEDIK) bővítéséhez járul hozzá 70 millió forint pénzbeli, valamint maximum 15 millió forint természetbeni, a cégcsoport által gyártott alapanyagokból álló adománnyal.

„Szombathely örül” – fogalmazott Dr. Nemény András Szombathely MJV polgármestere, majd a szót átvéve Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára folytatta: „Ha Szombathely örül, akkor a nemzet is örül”.

Ünnepélyes keretek között írták alá a támogatói szerződést, amivel a FALCO Zrt. a Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ (SZEDIK) bővítéséhez járul hozzá 70 millió forint pénzbeli, valamint maximum 15 millió forint természetbeni, a cégcsoport által gyártott alapanyagokból álló adománnyal. A tervezett beruházás keretében 24 új, örökös hajléktalan otthoni és 20 új, örökös idősotthoni férőhely kialakítása valósul meg 2022-ben.

Novák Tibor, a FALCO Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a cég jótékonysági programjában ez a támogatás azért is különösen értékes, mivel szociális területen tud hozzájárulni a gondok enyhítéséhez, a város fejlesztéséhez. Gazdasági szereplőként a vállalat tudja, hogy a felelősségteljes munka elvégzéséhez kiváló munkatársakra, odafigyelésre, nagy türelemre, sok időre, valamint megfelelő feltételek biztosítására és természetesen anyagi támogatásra is szükség van.

A tervezett fejlesztés belső látványterve

A FALCO Zrt. jelenleg ez utóbbiban tud a legfőképpen segíteni. Jelen támogatás szervesen kapcsolódik a Szombathely MJV, a Magyarországi Evangélikus Egyház és a SZEDIK között kötött háromoldalú megállapodáshoz, aminek a segítségével a közel 600 millió forintos fejlesztés megvalósulhat Szombathelyen.

♻️“Felelősséggel a bolygóért, felelősséggel egymásért!”♻️ – FALCO

Előző cikk

Keressük Az Év Kilátóját és Az Év Turistaházát!

Következő cikk

Felértékelődik a biomassza szerepeStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Tragédia az erdőben

Felborult egy erdészeti munkagép Mikóháza határában – meghalt a sofőr. Az eset körülményeit a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja, bűncselekményre…
Tovább

Bondor Antal 90 éves

Dr. hc. dr. Bondor Antal az Erdőművelés Tanszék egykori tanszékvezetőjét az Erdészeti Tudományos Intézet volt főigazgatóját 90. születésnapja…
Tovább

Tűzgyújtási tilalom

2022. június  22. (szerda)-tól a következő megyékben tűzgyújtási tilalom lép életbe: Bács-Kiskun; Békés; Csongrád-Csanád; Jász-Nagykun-Szolnok. Az elmúlt időszak magas…
Total
0
Share