FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faültetések Kecskeméten

A Hunyadivárosi Tanácsadó Testület keretéből több helyszínen is fát ültettek Pászti András vezetésével  az UNIVER ABC előtt, a Czollner közben, a Jó Pásztor Otthonban, a Zászló és a Liszt Ferenc utcában.

A megvalósításból többen is kivették részüket. Ott jártunkkor a Jó Pásztor Otthon melletti kertbe japán díszcseresznye,  elültetésében Pászti András képviselő is aktívan részt vett. A Hunyadivárosi Tanácsadó Testület keretéből több helyszínen is fát ültettek a ma, így az UNIVER Abc előtt, a Czollner közben, a Jó Pásztor Otthonban, a Zászló utca 1. előtt, a Zászló utca 3. mögött és a Liszt Ferenc utca vége felé is sor került fásításra.

A katolikus Jó Pásztor Otthon kertjében a lakók és a segítők mellett tiszteletét tette dr. Finta József plébános is. 

A feladatokban, az ültetésben részt vállaltak: a Hunyadivárosi Tanácsadó Testület tagjai, az Akikért a déli harang szól a Hunyadivárosért Egyesület, Kefag Zrt., Molnár fatelep, Agrokert Kft., valamint Kecskemét Megyei Jogú Város.

Pászti András képviselő és városunk főkertésze már szerdán kijelölte a fák helyét. Az ott élők vállalták a fák további gondozását. A mai ültetés az Univernél folytatódott.

forrás: HÍRÖS.hu

Előző cikk

Bakos Miklós a XXII. kerület díszpolgára

Következő cikk

Együtt ültettek fákat az AM és az ITM dolgozóiStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Végvári Jenő [70]

Elhunyt Végvári Jenő, okleveles erdőmérnök, az Országos Erdészeti Egyesület tagja. Édesapánk 1977-ben végzett a Soproni Erdészeti és Faipari…
Tovább

Gyászhír – Reményfy László [93]

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik szerették és tisztelték, hogy Reményfy László, okleveles erdőmérnök életének 93. évében, november 16-án…
Total
0
Share