FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faültetések Kecskeméten

A Hunyadivárosi Tanácsadó Testület keretéből több helyszínen is fát ültettek Pászti András vezetésével  az UNIVER ABC előtt, a Czollner közben, a Jó Pásztor Otthonban, a Zászló és a Liszt Ferenc utcában.

A megvalósításból többen is kivették részüket. Ott jártunkkor a Jó Pásztor Otthon melletti kertbe japán díszcseresznye,  elültetésében Pászti András képviselő is aktívan részt vett. A Hunyadivárosi Tanácsadó Testület keretéből több helyszínen is fát ültettek a ma, így az UNIVER Abc előtt, a Czollner közben, a Jó Pásztor Otthonban, a Zászló utca 1. előtt, a Zászló utca 3. mögött és a Liszt Ferenc utca vége felé is sor került fásításra.

A katolikus Jó Pásztor Otthon kertjében a lakók és a segítők mellett tiszteletét tette dr. Finta József plébános is. 

A feladatokban, az ültetésben részt vállaltak: a Hunyadivárosi Tanácsadó Testület tagjai, az Akikért a déli harang szól a Hunyadivárosért Egyesület, Kefag Zrt., Molnár fatelep, Agrokert Kft., valamint Kecskemét Megyei Jogú Város.

Pászti András képviselő és városunk főkertésze már szerdán kijelölte a fák helyét. Az ott élők vállalták a fák további gondozását. A mai ültetés az Univernél folytatódott.

forrás: HÍRÖS.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Bakos Miklós a XXII. kerület díszpolgára

Következő cikk

Együtt ültettek fákat az AM és az ITM dolgozói



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…