FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

MyForest erdőtelepítések

Talán kis lépés még az emberiségnek, de nagy lépés a MyForest közösségnek: eljött az ültetések ideje! Két éve vártunk a csécsei ültetésre, és most végre meg tudjuk csinálni!

Gyertek, ültessük el együtt az új erdőket, ami idén három helyszínen, összesen 9,1 hektáron fog megvalósulni. Csécse, Erzsébet, és Szarvasgede 3. az új erdőtelepítések helye, ebből Csécsét már nagyon régen vártuk, és most idén végre megvalósul.

Aki tehát szeretne egy jó hangulatú, nem városi programot, szép környezetben, jöjjön el a 3 helyszín egyikére, akár egyedül, akár családostul, barátokkal, és vegyetek részt személyesen az általatok is támogatott fák telepítésében.

Jelentkezni itt lehet: myforestultes1@gmail.com, itt Csikász Gábor szervezi az ültetéseket. Minden helyszínre az első időpontot adjuk meg, de tudni kell, hogy maga az ültetés akkor valósulhat meg, ha az időjárás engedi. Amennyiben esőzés van az ültetést megelőző napokban, akkor egy héttel halasztjuk az ültetéseket, ezért minden időpontnál megadunk esőnapot/esőnapokat.

A helyszínek és időpontok:
Szarvasgede 3. – november 6. találkozó 9.30/esőnap november 13., 20., 27.
Csécse – november 13. találkozó 9.30/esőnap november 20., 27.
Erzsébet – november 27. találkozó 9.30/esőnap december

Minden részletet később kiírunk ide is, de a legfontosabb a jelentkezés. Aki jelentkezett, az a saját ültetésének pontos részleteiről e-mail-ben kap tájékoztatást.

forrás: MyForest

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Az energiafűzben bíznak a Balkánon

Következő cikk

Tűzifa-csalók elleni fellépés



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések