FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

A legkisebb IKEA bolt Ausztriában

Villachban nyitotta meg az IKEA az első tervezőállomását.

A villachi Atrioban [Atrio: bevásárlóközpont Villachban] található Ikea tervezőállomás mától megnyitja kapuit, és ez az első ilyen jellegű Ausztriában. “Ebben az új Ikea formátumban sok ember találkozhat velünk, hasznot húzhat lakberendezési tudásunkból, és kapcsolatba léphet lakberendezési szakértőinkkel az helyben kaphat tanácsot álmai otthonának megvalósításához” – lelkendezik Nicole Reitinger, az Ikea Ausztria területi menedzsere.

Tanácsadás a közvetlen közelben

Az új koncepció megnyitásával az Ikea még közelebb költözik a belvároshoz, és folyamatosan fejlődik, hogy optimálisan alkalmazkodjon a vásárlók változó igényeihez. A meglévő Ikea bútorüzletek és tervezőstúdiók mellett a cég szeretné folytatni a terjeszkedést az új tervezőállomásokkal és kisebb, kompakt belvárosi koncepciókat is kipróbálni annak érdekében, hogy még könnyebben elérhetővé váljon és megfeleljen a sokak igényeinek. a lehető legjobban ott, ahol már sokan vásárolnak.

Maximális szolgáltatás minimális helyen

„Mindegy, hogy az ideális nappali megoldást keressük, vagy az álomkonyhát tervezzük – a tervezőállomásokon sok ember találkozhat velünk, hasznot húzhat Ikea lakberendezési tudásunkból és szakértőinktől tanulhat álomlakásuk tervezése és a termékek rendelése során a teljes Ikea kínálatból” – mondja boldogan Lena van Heuven, az Ikea Klagenfurt és az új villachi Ikea tervezőállomás vezetője.

A Dornbirnben és St. Pöltenben lévő két Ikea tervezőstúdióval szemben az Ikea tervezőállomás (Villach) sokkal kisebb. Az üzletben a vásárlók a kiválasztott Ikea termékek és minták kompakt bemutatását, valamint digitális megoldásokon keresztül intelligens támogatást kapnak a tervezéshez és a belsőépítészeti ötletek inspirálásához – például PAX szekrényekhez, BESTÅ nappali tárolókhoz és METOD konyhákhoz.

Természetesen speciálisan képzett Ikea munkatársak segítenek a tervezésben és a rendelésben kellemes légkörben. Ezen kívül két Upptäcka állomást használnak a bevásárlólisták gyors és egyszerű összeállítására, valamint a teljes Ikea termékcsaládra vonatkozó termékinformációk megszerzésére.

A megrendelt termékeket ezután házhoz szállíthatja, vagy ingyenesen átveheti a Click & Collect szolgáltatással a legközelebbi Ikea áruházban vagy egy átvételi állomáson. A termékek visszaküldését és reklamálását közvetlenül a tervezési állomásokon, valamint a Schwedenshop cikkek értékesítését közvetlenül a tervezőállomáson nem tervezik.

Forrás: moebelmarkt.de / IKEA

Kiegészítés:

A Moebelmarkt fenti cikke a reklamációról és a termékvisszaadásról csak annyit ír, hogy a tervezőállomáson ezt nem lehet, azaz ilyen szolgáltatást ott nem terveznek. Ugyanezen téma IKEA cikkében ugyanakkor van kérdések-és-válaszok kapcsoló, avagy GYIK, s azok között ezzel is foglalkoznak. Tehát a legközelebbi rendes IKEA áruházba lehet visszavinni, ha valamivel probléma van, meg reklamálni is ott lehet.

Az IKEA ausztriai jelenléte itt tekinthető át térképen. 8 áruház + 4 tervező hely + 42 átvételi pont.

Az IKEA magyarországi jelenlétéről pedig itt kaphatunk áttekintést. 3 áruház (egy városban) + 6 átvételi pont

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

MyForest - Erdőt, bolygót, együtt!

Következő cikk

Fafeldolgozás zöld kémiai és technológiai alapokon



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések