FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

300 gyermek vendégségben

A Tolnai Erdőkért Alapítvány kiemelt célja Tolna megye erdeinek, természeti értékeinek védelme és a benne zajló környezeti nevelés támogatása, ezért a Lengyel-Annafürdő Erdészeti Erdei Iskola gyerekcsoportjai részére, 300 gyermek egész napos étkezését (reggeli, ebéd, vacsora) biztosítja 2022-ben, térítésmentesen.

Jelen felhívást követően, az erdei iskola programra jelentkező gyerekcsoportok – a keret mértékéig – vehetik igénybe a támogatást.

Részletek, feltételek:

Csak jelen felhívást követően jelentkező erdei iskolás csoportok részére biztosítható a természetben történő étkezési támogatás, mely pénzre vagy egyéb szolgáltatásra nem váltható. Csak oktatási intézmények általános iskolás csoportjai vehetik igénybe, egyéni igénylést nem fogad az Alapítvány. Az étkezést az Alapítvány – gyermekétkezésre jogosult – szolgáltatótól rendeli meg, mely iskolai menzai jellegű étkezést jelent (reggeli, ebéd és vacsora). Az étkezést elfogyaszthatják a szolgáltatónál helyben, vagy Lengyel-Annafürdő helyszínen, utóbbi esetben a porciózás és a mosogatás az iskolai csoportok és kísérőik feladata.  Felnőttek étkezésére nem fordítható a támogatás. A támogatást az Alapítvány székhelyén is működő erdészeti erdei iskola bentlakásos csoportjai vehetik igénybe, tanidőben, melynek feltétel még a környezeti nevelésben való aktív részvétel is.
Az erdészeti erdei iskola fenntartója a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.
A támogatás a szállás és egyéb program költségeinek kiváltására nem használható fel. A támogatás odaítélése a keret erejéig, a jelentkezés, megrendelés és a visszaigazolás idősorrendjében történik, szabadon felhasználva a 2022-es tavaszi és őszi tanítási időszakban. Az eddig lekötött erdei iskolai megrendelésekre nem vonatkozik a támogatás, csak a felhívás megjelenést követő igénylésekre. Az igénybevevő csoport, távozást követően nyilatkozik az étkezés igénybevételéről. Több napos erdei iskolai foglalkozás esetén több nap is igénybe vehetik a támogatást a csoportok. Az Alapítvány fenntartja a jogot, hogy nagyobb számú jelentkezés esetén több csoport között osztja el a támogatást.

Részletek, jelentkezés: http://tolnaierdokert.hu/node/90

Szegedi Viktória, email: tolnaierdokert@gmail.com, 30/9470-898

forrás: GYULAJ Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Biomassza fűtőmű Kaposváron

Következő cikk

GardenExpo 2022



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…