FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Jó otthon lenni – HUHOME

Együtt másképp… A HUHOME azzal a céllal jött létre, hogy a környezetünkben fellelhető magyar termékeket bemutassuk így oldalunkon csak magyar termékekkel találkozol. Filozófiánk egyik pillére, hogy a magyar otthonokba magyar termékek kerüljenek. 

Miért is fontos ez? Mert hiszünk a magyar termékek szépségében, minőségében és látjuk, hogy egyre nagyobb igény van a természetes megoldásokra.

Impulzust szeretnénk adni azoknak a tudatos családanyáknak és családapáknak, akik figyelnek arra, hogy minél élhetőbb és fenntarthatóbb otthonokat alkossanak

Sok magyar vállalkozás ott van a környezetünkben, de sajnos nem tudunk róla, pedig lehet, hogy a szomszéd utcáig kellene elmenni! Ebben igyekszünk segíteni, hogy Te is megtaláld az otthonodba a neked megfelelő termékeket.

Szeretnénk, hogy jól érzed maga itt nálunk, így folyamatosan fejlesztjük és bővítjük a termékkörünket, hogy számodra hasznosan teljenek az itt töltött percek!

Nézz körül, légy nyitott és kíváncsi!

forrás: HUHOME

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Forest Information Billboard 2022/01

Következő cikk

Furnérozott divattáskaStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések